BACK TO
TOP
Profi

Προκλάδεμα Vario για 60% εξοικονόμηση χρόνου στο κλάδεμα

Η εξειδικευμένη κατασκευή του επιτρέπει να προσαρμόζεται με ευκολία σε δύσκολες εδαφικές συνθήκες, έντονες πλαγιές.

foto-4-VARIO

1849
0

Το προκλάδεμα Vario που προσφέρει στην ελληνική αγορά η εταιρεία SANIDAS αποτελεί ένα ευέλικτο μηχάνημα που διαθέτει μία κεφαλή κοπής εξοπλισμένη από 8 ζευγάρια δίσκους κοπής σε απόσταση 10εκ. μεταξύ τους. Αυτή η διάσταση μπορεί να μειωθεί στο μισό ή να αυξηθεί ανάλογα με τις συνθήκες.

Το αυτόματο σύστημα κεντρικής αυτόσυγκράτησης των κεφαλών κοπής διατηρεί σταθερoύς και κεντραρισμένους επί της γραμμής τους κάθετους άξονες κοπής καθ’ όλη την διάρκεια χρήσης του. Χάρη στο ειδικό υδραυλικό σύστημα που διαθέτει η επαναφορά της κεφαλής στο άνοιγμα-κλείσιμο γίνεται γρήγορα που σχεδόν δεν υπάρχουν κλαδιά γύρω από τους πασσάλους.


Διαθέτει εξαιρετική δυναμική και εγγυημένη κοπτική ακμή που μπορεί να ανταποκριθεί ακόμα και σε πυκνή βλάστηση, ενώ αφαιρεί μεγάλη μάζα κλαδιών και προσφέρει έως και 60% εξοικονόμηση χρόνου στο κλάδεμα. Για πλήρη αυτοματισμό, ο πελάτης μπορεί να επιλέξει αυτόματο σύστημα ανοίγματος.

Κάθε φορά που θα συναντήσει τον πάσσαλο του αμπελώνα η κεφαλή κοπής αυτοματοποιημένα ανοίγει και επαναφέρεται πάλι επι της γραμμής προσφέροντας μία πλήρη αυτόματη και ξεκούραστη εργασία.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία