Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Θεσμικά

Έως 30 Σεπτέμβρη η αποπληρωμή των εισφορών στον ΕΛΓΑ

Μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου παρατείνεται η προθεσμία μέσα στην οποία καλούνται οι παραγωγοί να αποπληρώσουν τις εισφορές στον ΕΛΓΑ, έπειτα από σχετική απόφαση της διοίκησης του Οργανισμού.

09farmsclimate01-mediumSquareAt3X-v2

441
2
Συγκεκριμένα, με απόφαση που πάρθηκε στις 29 Ιουνίου από το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΛΓΑ, παρατείνεται έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2021, ο χρόνος αποπληρωμής της Ειδικής Ασφαλιστικής Εισφοράς των Γεωργών και Κτηνοτρόφων για το Έτος 2020. Σε ανακοίνωσή του οργανισμού αναφέρεται: «Πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΑΤ και Διοίκηση του ΕΛΓΑ κατανοούμε πλήρως τις οικονομικές δυσχέρειες των αγροτικών νοικοκυριών. Με ευαισθησία και αποφασιστικότητα, διευκολύνουμε την εκπλήρωση των υποχρεώσεών τους στον Οργανισμό μας»

Η σχετική ανακοίνωση από το υπουργείο αναφέρει τα εξής: 


Παράταση Ειδικής Ασφαλιστικής Εισφοράς

 Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Σπήλιος Λιβανός κατόπιν συνεργασίας με τον Πρόεδρο του ΕΛ.Γ.Α. κ. Ανδρέα Θ. Λυκουρέντζο, κι ύστερα από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού, αποφάσισε να δοθεί παράταση στον χρόνο αποπληρωμής της Ειδικής Ασφαλιστικής Εισφοράς για το έτος 2020, των γεωργών και κτηνοτρόφων, έως την 30η Σεπτεμβρίου 2021.

 Η πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΑΤ και η Διοίκηση του ΕΛ.Γ.Α. κατανοούν πλήρως τις οικονομικές δυσχέρειες των αγροτικών νοικοκυριών και με ευαισθησία και αποφασιστικότητα διευκολύνουν την εκπλήρωση των υποχρεώσεών τους στον Οργανισμό. 

Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου

01-07-2021 21:34Fanis

Μετά τους ανοιξιάτικους παγετους στα καρποφόρα την ακαρπια των ελαιόδενδρων λόγο ανομβρίας και υψηλών θερμοκρασιών,και τώρα την καταστροφή των σταφυλιών λόγο του καύσωνα, που θα βρούμε τα χρήματα να σας πληρώσουμε;

Απάντηση

30-06-2021 14:09Αγανακτησμενος

Έχω να πω στο αξιαγάπητο κατά τα άλλα διοικητικό συμβούλιο:Θα πληρωθείτε όπως μας πληρώνεται όταν γίνεται ζημιά.ΠΟΤΕ.

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία