BACK TO
TOP
Αγροτουρισμός

Αυτοκινητόδρομοι των ΗΠΑ κατάλληλοι για Road Trip

Είναι ένα κακό που δεν έχουμε στην Ελλάδα. Δεν μπορείς να απολαύσεις το ταξίδι με το αυτοκίνητο. Ο λόγος; Μα προφανώς οι δρόμοι. Ασφαλείς δεν τους λες, μεγάλους σίγουρα όχι, ενώ όταν είναι να ανέβεις κάνα βουνό, δεινοπαθείς. Από τη μία οι λακκούβες και ο ελλιπής φωτισμός, από την άλλοι οι τρελο-οδηγοί που σκάνε προσπέραση στη μονή λωρίδα, δεν θέλει και πολύ. Στο εξωτερικό ωστόσο και ιδιαίτερα στις ΗΠΑ η κατάσταση είναι εντελώς διαφορετική.

seward

16
0

Η χώρα βλέπεις είναι τεράστια και αχανής και κρύβει άπειρες ομορφιές τις οποίες όμως αν δεν έχεις εξασφαλισμένη την ήρεμη και ασφαλή οδήγηση δεν μπορείς να τις απολαύσεις. Εκεί δεν θα δεις ποτέ αυτοκινητόδρομους χωρίς μέρος για ξεκούραση, σπάνια θα δεις ρωγμές στην άσφαλτο, κάτι που σε συνδυασμό με τα μαγευτικά τοπία κάνουν την οδήγησή σου ένα απόλυτο όνειρο ζωής.

Γι' αυτό και εμείς κάναμε το καθήκον μας και σου συγκεντρώσαμε σε ένα φωτογραφικό άλμπουμ όλες τις διαδρομές εκείνες που σε ενδεχόμενο ταξίδι σου προς εκείνα τα μέρη, θα σε ανάγκαζαν να νοικιάσεις αμάξι για να ζήσεις το road trip όπως του αξίζει.




Πηγή:ratpack.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία