BACK TO
TOP
Αγροτουρισμός

Στη φύση παρέα με... ελέφαντες σε resort της Ταϊλάνδης

Δίπλα στην πυκνή βλάστηση του δάσους και τους ελέφαντες, «ξεπροβάλλουν» τα πιο διαφανή και ντιζαϊνάτα "σπιτάκια" που έχετε δει ποτέ.

1588812_Jungle-Bubbles-at-Dawn1

42
0

Όσοι επισκεφτούν το παραπάνω πολυτελές resort της Ταϊλάνδης, θα έχουν την ευκαιρία να κοιμηθούν το βράδυ δίπλα στους ελέφαντες, χάρη στα «Jungle Bubbles», τις εντυπωσιακές κατασκευές που με το ντιζάιν τους ξεχωρίζουν μέσα στο δάσος.   
Οι συγκεκριμένες διαφανείς δομές βρίσκονται ανυψωμένες σε μια ξύλινη κατασκευή, πράγμα που σημαίνει ότι δίνει την ευκαιρία στους επισκέπτες να χαζεύουν τους ελέφαντες που περνούν, την πυκνή βλάστηση που υπάρχει τριγύρω και φυσικά τον έναστρο ουρανό τα βράδια.  

Αυτά τα ιδιαίτερα "σπιτάκια", που είναι συνολικά 22 τ.μ., έχουν ένα υπνοδωμάτιο, ένα μη διαφανές μπάνιο (που εν μέρει έρχεται σε αντίθεση με τη γενικότερη αισθητική της κατασκευής) και σαλόνι, ενώ όλοι οι χώροι διαθέτουν ασφαλώς και κλιματισμό.    

Για την κατασκευή των «Jungle Bubbles» χρησιμοποιήθηκε πολυεστέρας αλλά και μια ιδιαίτερη τεχνολογία της εταιρείας Serge Ferrari. Μάλιστα, χάρη σε αυτή την τεχνολογία, οι επισκέπτες θα μπορούν να ζήσουν μια πιο «εμβυθιστική» (immersive) εμπειρία μέσα στη φύση.   

Η τιμή για δύο άτομο, που θα μείνουν για ένα βράδυ σε αυτό το resort, αγγίζει τα 17.700 μπατ Ταϊλάνδης, δηλαδή 525 ευρώ περίπου, ενώ στην τιμή περιλαμβάνεται επίσης ένα καλάθι με προϊόντα, ένα πλήρες μίνι μπαρ, 24ωρο service και μηχανή για καφέ ή τσάι.    

Πηγή: www.lifo.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία