BACK TO
TOP
Αγροτουρισμός

Ειδυλλιακά ηλιοβασιλέματα στον ξενώνα Βατερή που αγναντεύει τον Βόρειο Ευβοϊκό

Χτισμένη με πέτρα και ξύλο, με χαγιάτια και μπαλκόνια που αγναντεύουν τον Βόρειο Ευβοϊκό και τα απίστευτα ηλιοβασιλέματά του, με ολάνθιστους κήπους και ζεστούς, φιλόξενους χώρους, τριγυρισμένη από ελαιόδεντρα κι αμπέλια, με στόχο να σας χαρίσει απλόχερα μοναδικές στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

vateri-xenonas-agrotourismos-ecotourismos-ellada-kentriki

94
3

Παραδοσιακή αρχιτεκτονική και καλόγουστη διακόσμηση, οικογενειακό περιβάλλον και ζεστασιά είναι τα στοιχεία που συνθέτουν τη Βατερή και σας κάνουν να νιώσετε σαν στο σπίτι σας.

Βατερή, ένα ειδυλιακό μέρος για να έρθετε κοντά στη Φύση

Η Βατερή είναι χτισμένη μέσα σ’ ένα αγρόκτημα 20 στρεμμάτων. Στους χώρους της καλλιεργούνται ελιές, αμπέλια και οπωροφόρα φυτά, καθώς επίσης εξαιρετικής ποιότητας κρασί, τσίπουρο, ελιές, λάδι όπως και γλυκά του κουταλιού και μαρμελάδες.

Αγροτουριστικές δραστηριότητες: μπορείτε να συμμετέχετε στις αγροτικές εργασίες κάθε εποχή του χρόνου, να παρακολουθήσετε πώς φτιάχνεται το κρασί, το τσίπουρο, οι ελιές και οι μαρμελάδες, ή απλώς να τα γευθείτε και να απολαύσετε αγνές, φυσικές γεύσεις.

Πεζοπορίες, Ποδηλασίες & Εξορμήσεις: μπορείτε να κάνετε εκδρομές σε πανέμορφα χωριουδάκια παραθαλάσσια ή σκαρφαλωμένα σε καταπράσινες πλαγιές, έχοντας μονοπάτια περιπάτου αλλά και πιο μακρινές διαδρομές σε παραλίες, δάση, ποτάμια, καταρράχτες και υγροβιότοπους. Ο ξενώνας οργανώνει εξορμήσεις για μάζεμα μανιταριών και κάστανων, επίσκεψη στο απολιθωμένο δάσος και το μουσείο της Κερασιάς, ακόμα και ειδικές διαδρομές με τζιπ σε μέρη όπου δεν θα περιμένατε ποτέ ότι μπορεί να υπάρχουν στη Βόρεια Εύβοια. Επίσης, μπορείτε να έχετε στη διάθεσή σας ποδήλατα βουνού, ώστε να πραγματοποιήσετε κοντινές βόλτες στα γύρω μέρη, ακολουθώντας κάποιο από τα πολυάριθμα μονοπάτια.

Αθλητικές Δραστηριότητες: μέσα στο αγρόκτημα θα βρείτε γήπεδο τένις, γήπεδο μπάσκετ και παιδική χαρά, διαθέσιμα όποια στιγμή τα θελήσετε.

 
Πηγή: magazine.trivago.gr

Σχόλια (3)
Προσθήκη σχολίου

11-03-2020 00:26Αντώνης Παλαιολόγος - Γεωπόνος

Για όσους δεν γνωρίζουν ο ξενώνας ¨Βατερή ¨ βρίσκεται στην πανέμορφη Λίμνη της Εύβοιας. Τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμα συνθέτουν τη ζωντανή πραγματικότητα της Βατερής. Απίστευτη εμπειρία. Μην τη χάσετε !

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία