BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Φεστιβάλ αναρρίχησης Λεωνιδίου 1-4/11

Η ομάδα 'Climb in Leonidio' προσκαλεί στο 3ο Φεστιβάλ αναρρίχησης, που θα διεξαχθεί στις 1-4 Νοεμβρίου 2018 στο Λεωνίδιο, το οποίο διοργανώνεται και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Νότιας Κυνουρίας.

afestivalew2nidioy

26
0

Στόχος αυτής της ποιοτικής διοργάνωσης, είναι η προώθηση του εναλλακτικού τουρισμού, η ανάδειξη του φυσικού κάλλους της περιοχής σε πολλές χώρες του εξωτερικού.
 
Το Φεστιβάλ στηρίζει ως μεγάλος χορηγός η Petzl, κορυφαία στον εξοπλισμό σπορ αναρρίχησης, αποστολή της οποίας είναι να δημιουργεί καινοτόμο εξοπλισμό, που επιτρέπει σε άντρες και γυναίκες να σκαρφαλώνουν και να προστατεύονται σε όλα τα είδη βράχου.
 
Απέχοντας μόλις τρεις ώρες οδήγησης από την Αθήνα, το Λεωνίδιο έχει εδραιώσει τη θέση του ως ένας από τους καλύτερους προορισμούς αναρρίχησης. Υπάρχουν πάνω από 1.400 πλέον διαδρομές με διαφορετικούς βαθμούς δυσκολίας και πολλές δυνατότητες για τη διάνοιξη νέων.
 
Στο Φεστιβάλ προγραμματίζεται να συμμετέχουν μεγάλα ονόματα της αναρρίχησης όπως οι: Angela Eiter, και οι αθλητές της Petzl Klemen Bečan και Said Belhaj, καθώς και σπουδαίες προσωπικότητες από τον χώρο της δημοσιογραφίας και της φωτογραφίας.
 
Λίγο πριν το Φεστιβάλ αλλά και κατά τη διάρκειά του, η Vertical Life θα παρέχει την υποστήριξή της διοργανώνοντας πολλές εκδηλώσεις, όπως τον Ανοιχτό Αναρριχητικό Μαραθώνιο και το αγαπημένο Zlagboard Contest.
 
Τέλος, το Φεστιβάλ έχει εμπλουτιστεί με παράλληλες δραστηριότητες, όπως δωρεάν μαθήματα αναρρίχησης και ασκήσεις Yoga, προβολές ταινίας, μουσικές σκηνές, παρουσιάσεις και κλήρωση σπουδαίων δώρων για τους συμμετέχοντες. Κορυφαία στιγμή της διοργάνωσης, το νυχτερινό live πάρτυ στον κεντρικό χώρο εκδηλώσεων, το βράδυ του Σαββάτου.
 
Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ θα διεξαχθούν στους κλειστούς και εξωτερικούς χώρους του εκθεσιακού κέντρου «Φάμπρικα Πολιτισμού».
 
Για τη συμμετοχή σας στο Φεστιβάλ, μπορείτε να εγγραφείτε εδώ.

 

 

Πηγή: climbinleonidio.com

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία