BACK TO
TOP
Τοπικές Ειδήσεις

Τοπικά έντονος παγετός και νεφώσεις

Καλές καιρικές συνθήκες στις περισσότερες περιοχές της χώρας με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά, τοπικά ισχυρό παγετό νωρίς το πρωί στα ηπειρωτικά και σταδιακή μικρή εξασθένηση των βοριάδων στο Αιγαίο, είναι η πρόγνωση του καιρού για την Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018 σύμφωνα με το meteo.gr.

apagetosdec18

2
0

Περισσότερες θα είναι οι νεφώσεις στην Εύβοια, όπου δεν αποκλείεται να εκδηλωθεί πρόσκαιρη χιονόπτωση στα ορεινά και στην Κρήτη, όπου αναμένονται πρόσκαιρες χιονοπτώσεις στα ορεινά και ενδεχομένως λίγες βροχές τοπικού χαρακτήρα τις πρωινές ώρες στα βόρεια. Τις πρωινές και βραδυνές ώρες η ορατότητα σε πολλές περιοχές θα είναι περιορισμένη και θα σχηματιστούν τοπικά πυκνές ομίχλες.

H θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Δυτική Μακεδονία από -10 έως 3 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από -7 έως 9, στην Κεντρική Ελλάδα από -5 έως 9 βαθμούς, στην Ήπειρο από -3 έως 10, στη Δυτική Ελλάδα από -1 έως 12 βαθμούς, στη Νότια Ελλάδα από 0 έως 13 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από -2 έως 10, στα νησιά του Ιονίου από 0 έως 12 βαθμούς, στα νησιά του Βόρειου Αιγαίου και τις Σποράδες από 1 έως 7 βαθμούς και στα υπόλοιπα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου και την Κρήτη από 5 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Βόρειο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι και μέχρι το μεσημέρι στα βορειοδυτικά πελάγη βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ, με σταδιακή εξασθένηση. Στο Νότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6 με 7 μποφόρ και στα νοτιοανατολικά πελάγη θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις 8 με 9 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα είναι ανατολικοί βορειοανατολικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ.

Για την Αττική προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί με εντάσεις έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στην πόλη της Αθήνας θα κυμανθεί από 2 έως 8 βαθμούς, αλλά στα βόρεια θα διατηρηθούν 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερα.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ηλιοφάνεια. Από τις βραδυνές ώρες η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι, με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από -1 έως 7 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 2 με 5 βαθμούς χαμηλότερες.

 

Πηγή: meteo.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία