BACK TO
TOP
Agrotica

Σύγχρονη τεχνολογία στην υπηρεσία του Έλληνα αγρότη από την Γ. Χίγκας ΑΒΕΕ

Η εταιρεία Γ. Χίγκας ΑΒΕΕ συµµετέχει δυναµικά στην 30η Agrotica µε όλες τις κορυφαίες µάρκες που αντιπροσωπεύει στην Ελλάδα όπως είναι η Claas, η Maschio Gaspardo, η Faresin, η Martignani και η Ferrari.

20_20

831
0

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος θα βρίσκεται η Claas, µε την πλήρη γκάµα των µηχανηµάτων της και τα νέα µοντέλα των ελκυστήρων, των θεριζοαλωνιστικών µηχανών και των µηχανηµάτων χορτονοµής. Από κοντά και όλη η σειρά µηχανηµάτων προετοιµασίας και κατεργασίας εδάφους της Maschio, µε τις τελευταίες εκδόσεις όλων των µοντέλων, που επί χρόνια κυριαρχούν στην ελληνική αγορά. Σε ό,τι αφορά την Gaspardo, που έχει καταστεί συνώνυµη µε την εταιρεία Γ. Χίγκας ΑΒΕΕ, θα έχει την τιµητική της στο πλαίσιο της 30ης Agrotica, µε την παρουσίαση οκτώ νέων µοντέλων, για τη σπορά σιτηρών αλλά και γραµµικών καλλιεργειών, σε ειδικά διαµορφωµένο χώρο.  Καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης θα ισχύουν ειδικές προσφορές  τόσο για τα µηχανήµατα όσο και για τα ανταλλακτικά, για τα οποία οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να παραγγείλουν επιτόπου. Τέλος, η Γ. Χίγκας ΑΒΕΕ θα προσφέρει χρηµατοδοτικά προγράµµατα κοµµένα και ραµµένα στις ανάγκες του αγοραστή.

Καινοτόµες λύσεις υψηλής παραγωγικότητας

 

Νέο Claas AXOS 240 102 ίππων

Νέο Claas AXOS 240 µε κινητήρα FPT 3600 κ.εκ. - 102 ίππων και flat floor καµπίνα, το µεγαλύτερο µοντέλο της νέας σειράς µικρών εξωχώραφων ελκυστήρων, ιδανικών για σπορά, λίπανση και άλλες ελαφριές εργασίες. ∆ιαθέτει νέο κιβώτιο  30Χ15 µε εργονοµικό επιλογέα ταχυτήτων για µέγιστη αξιοποίηση της δύναµης σε κάθε εφαρµογή.

Συστήµατα γεωργίας ακριβείας FJ Dynamics

Τα συστήµατα γεωργίας ακριβείας της FJ Dynamics για κάθε τύπο γεωργικών ελκυστήρων και θεριζοαλωνιστικών αποτελούν την πλέον προσιτή επιλογή για τον επαγγελµατία αγρότη να εισέλθει στο χώρο της γεωργίας ακριβείας µε αυτοµατοποίηση των εργασιών του και ελαχιστοποίηση του κόστους εργασίας.

Νέο Ferrari Vega K90

Το νέο δενδροκοµικό τρακτέρ Fερραρι Vega K90 µε Special Cab νέας γενιάς κατηγορίας 4, για απόλυτη προστασία του χειριστή κατά τον ψεκασµό διατίθεται σε έκδοση dualsteer (µοναδικό χαρακτηριστικό στην κατηγορία του)  το οποίο χαρίζει στο χειριστή τη µικρότερη διάµετρο στροφής για εύκολη εναλλαγή µεταξύ των σειρών αφού διαθέτει αρθρωτό πλαίσιο και ρόδες που στρίβουν ταυτόχρονα.

Ολοκαίνουργια θεριζοαλωνιστική Claas Lexion 6800


Τη παράσταση θα κλέψει η ολοκαίνουργια θεριζοαλωνιστική Claas Lexion 6800 µε κινητήρα Mercedes 462 ίππων,  αποτελώντας την καλύτερη επιλογή του επαγγελµατία χειριστή. Η νέα Lexion 6800 είναι εξοπλισµένη µε τη τελευταία λέξη της τεχνολογίας που ακούει στο όνοµα CEMOS. Ο αλωνισµός γίνεται ευκολότερος από ποτέ αφού όλες οι ρυθµίσεις προσαρµόζονται αυτόµατα σε πραγµατικό χρόνο, προσφέροντας τα καλύτερα αποτελέσµατα αλωνισµού χωρίς να απαιτείται εµπειρία από τον χειριστή.

Νέα πνευµατική σπαρτική Gaspardo Manta


Η νέα πνευµατική σπαρτική Gaspardo Manta 8 σειρών µε σπαστό σασί και εύκολη αλλαγή των αποστάσεων µεταξύ των σειρών για σπορά βάµβακος, καλαµποκιού και ηλιόσπορου. Το νέο στοιχείο MTR µε µεγαλύτερη διάµετρο στο δίσκο και στιβαρό πλαίσιο (Armstrong) δίνει την επιλογή στον επαγγελµατία για ταχύτατη σπορά µε µέγιστη ακρίβεια.

Θα  βρείτε την Γ. Χίγκας ΑΒΕΕ στο stand 01 και 03, περίπτερο 13 και στην υπαίθρο C08.









Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία