BACK TO
TOP
Προσωπογραφίες

Σήμερα γάμος γίνεται

Τώρα εξηγείται η αιτία της παραίτησης, πριν από λίγους µήνες, του Παύλου Αραµπατζή, από τη θέση του προέδρου της ΕΑΣ Βισαλτίας. Ο άνθρωπος αποφάσισε να ακολουθήσει τα βήµατα της καρδιάς. Και είναι αυτά τα βήµατα που τον οδηγούν σήµερα στα σκαλιά της εκκλησίας, για να δεθεί, καθώς φαίνεται, µε τα ιερά δεσµά του γάµου.

50_arampatzis

Παύλος Αραμπατζής

49
0

Τον είχαµε παρεξηγήσει τον Παυλάρα. Όταν εµείς γράφαµε ότι φοβήθηκε το πόρισµα του ΟΣ∆Ε, εκείνος άκουγε... ψίθυρους καρδιάς. Όταν εµείς αναζητούσαµε αγωνίες για τα δικαιώµατα, εκείνος είχε ήδη κάνει το «παραχωρητήριο» του προς το έτερον ήµισυ.

Τον αδικήσαµε, είναι αλήθεια, γιατί, την ώρα που ο άνθρωπος είχε ανάγκη από ενθάρρυνση, πριν κάνει το... απονενοηµένο βήµα, εµείς ασχολούµασταν µε τη Μαυροθάλασσα και τις ιστορίες που λένε στα καφενεία για να περνάει η ώρα.

Αδυναµίες έχουµε όλοι. Η δική µας εκφράστηκε µε τη δυσκολία να έχουµε όλο το ρεπορτάζ την ώρα που ο Σερραίος είχε το νου του αλλού. Στην περίπτωση του Παύλου, η αδυναµία εκφράζεται µε την απόφασή του να διαβεί τον... Ρουβίκωνα!

Άλλωστε, η ιστορία των µπλόκων έχει κι αυτή ατονίσει. Θα µπορούσαµε να πούµε ότι µάταια οι τελευταίοι «στρατιώτες» του Βαγγέλη Μπούτα προσπαθούν να την αναβιώσουν.

Το µόνο σίγουρο είναι ότι αυτή τη φορά ο Παύλος Αραµπατζής θα απουσιάζει από το κάλεσµα της Νίκαιας. Πως τα φέρνει ο χρόνος και γι’ αυτή την Κυριακή, έχει προγραµµατισθεί το πρώτο χειµερινό αντάµωµα της λεγόµενης Πανελλαδικής.

 Εδώ που τα λέµε και ο Προµαχώνας... τα έχει φάει τα ψωµιά του. Απ’ ότι φαίνεται οι επίγονοι του Παυλάρα δεν διαθέτουν τις δικές του αρετές. ∆εν εµπνέουν, όπως ενέπνεε εκείνος, για πολλά χρόνια, τον αγροτικό κόσµο να συµπαραταχθεί και να διαδηλώσει τις αγωνίες του στον συνοριακό σταθµό. Ο ίδιος πάντως σήµερα, έχει µια άλλη αγωνία. Μοιάζει µε την αγωνία του τερµατοφύλακα πριν από το πέναλτι. Μια αγωνία ενδεχοµένως αχρείαστη, αφού το γκολ το έχει φάει... από τα αποδυτήρια!

Από µας τις καλύτερες ευχές για µια ζωή γεµάτη, ευτυχισµένες στιγµές!   


Βιογραφικό

Ο Παύλος Αραµπατζής γεννήθηκε στην Αυστραλία και µεγάλωσε στη Νιγρίτα Σερρών. Είναι κατά κύριο επάγγελµα αγρότης και καλλιεργεί βιοµηχανική ντοµάτα, καλαµπόκι, τεύτλα, σιτηρά, αµύγδαλα και οπωρολαχανικά. ∆ιετέλεσε πρόεδρος της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισµών Βισαλτίας την τελευταία  δωδεκαετία. Το 2009 συµµετείχε στο διοικητικό συµβούλιο του ΟΓΕΕΚΑ ∆ήµητρα, ενώ έχει διατελέσει επίσης και δηµοτικός σύµβουλος του δήµου Νιγρίτας.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία