BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Ο Κλεπτοµνήµων και η Συνέχεια των Ψεµάτων

Την παροιµία «Όσα κάνει η γίδα στο πουρνάρι, τα βρίσκει στο τοµάρι», θέλησε να θυµίσει στην κυβέρνηση ο Τζελέπης στην πρόσφατη συζήτηση στη Βουλή για τα αγροτικά, που οδήγησε στην επερώτηση της Φώφης, στρέφοντας την κριτική του στις πολιτικές της τελευταίας 4ετίας που προκάλεσαν συρρίκνωση του αγροτικού τοµέα. Κάπου εκεί, έπεσε και η όλο νόηµα προτροπή Αραχωβίτη για ανάγνωση του µυθιστορήµατος «Ο Κλεπτοµνήµων» για το τοις πταίει..., µε το βουλευτή της ∆ΗΣΥ Κουτσούκο να απαντά ότι διαβάζει το νέο κυβερνητικό µυθιστόρηµα του µε τίτλο «Η Συνέχεια των Ψεµάτων». Βιβλιοφάγοι... αν µη τι άλλο...

48_4

13
0

Υβρίδια

-Η ΕΒΖ, είπε, ο υπουργός της πλατείας στη διάρκεια πρόσφατης συζήτησης στη Βουλή, ήταν µια αµαρτωλή βιοµηχανία, όπου συνέτρεχαν όλα τα φαινόµενα κακοδιαχείρισης, διορισµών µε προνοµιακές συµβάσεις, µε αδιαφανείς διαδικασίες κλπ, κλπ.

-Μόλις όµως ανέλαβε η κυβέρνηση το 2015, αµέσως λέει εξασφαλίστηκαν 30 εκατ. προκειµένου να δουλέψει η Βιοµηχανία, ενώ µε πρόσφατο νόµο διασφαλίζονται οι εργαζόµενοι που µπορούν να µεταταχθούν στο ∆ηµόσιο. Γιατί άραγε;

-Τώρα, πως θα επέλθει η βιωσιµότητα της ζάχαρης µε µετατάξεις και συνδεδεµένη στους τευτλοπαραγωγούς, που τους δίνεται ίσα-ίσα για να υπάρχει κι εκεί µία ρευστότητα...δεν ξέρουµε.

Γαριδοµπουκιές
Μετά τις κουτάλες ήρθαν οι ανακλήσεις των γαριδοµπουκιών από τον Χρόνη, που περιµένει, µετά την εξ αναβολής, συνάντηση στη Βάθη για το πρωτόκολλο συνεργασίας στα τρόφιµα, µε το Σταύρο και τη Ρένα. Βέβαια, είχαν προηγηθεί και οι ραγδαίες πολιτικές εξελίξεις και το ταξίδι του Βασίλη στη Σαγκάη.

           

Shutdown
Για µία ολόκληρη ηµέρα, (την περασµένη ∆ευτέρα), η ιστοσελίδα του οργανισµού πληρωµών είχε πέσει. Λέτε, από τον όγκο των πληρωµών που ετοιµάζει για Φλεβάρη; Το shutdown, πάντως στη δηµόσια διοίκηση είναι γενικότερο φαινόµενο. Για όσους, πάντως, ανησύχησαν η ιστοσελίδα µε την κανονική της ροή ανακοινώσεων (λέµε τώρα), επανήλθε.

           

Βαθύ µπλέ
Μπορεί να είχαµε ανατροπές στον µέχρι τώρα κυβερνητικό συνασπισµό και διαζύγια, όµως χάριν της τεχνητής...νοηµοσύνης στην υπηρεσία της ελληνικής αγροτικής οικονοµίας, ο υφυπουργός της πλατείας πετάχτηκε µέχρι τη Σαγκάη, δίνοντας από εκεί την ψήφο εµπιστοσύνης του. Όλα τα άλλα είναι πια ιστορία.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία