BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Με drones φέτος οι έλεγχοι στα αρνιά

Να ποιος εµποδίζει να περάσει το αγρο-οµόλογο

48_35

18
0

Υβρίδια

Για την ώρα τα κοµποστάδικα δεν φαίνεται να αντιµετωπίζουν σοβαρό πρόβληµα µε τη διάθεση της παραγωγής του 2019, µε εξαίρεση την αγορά των ΗΠΑ, καθώς το προϊόν το παίρνει η µπάλα των επιβαρύνσεων µε 25% δασµούς.

Ωστόσο, ο χαµός στην παγκόσµια οικονοµία, αναδεικνύει και στον κλάδο την ανάγκη ενίσχυσης της ρευστότητας. Από τη στιγµή που η κυβέρνηση δεν έχει βάλει τη δραστηριότητα στους πληττόµενους ΚΑ∆, αυτό που ζητούν οι επιχειρήσεις είναι τουλάχιστον να επιστρέφεται άµεσα ο εξαγωγικός ΦΠΑ.

Eξάλλου, πρόκειται για λεφτά τους και σε τέτοιους καιρούς, όπως τονίζουν, δεν µπορεί να περιµένεις 2-3 µήνες ελέω γραφειοκρατίας.

Με drones φέτος οι έλεγχοι στα αρνιά

Ενόσω οι κτηνοτρόφοι ανησυχούν φέτος ότι τα αρνιά το Πάσχα θα µείνουν απούλητα, λόγω του Covid 19 και των συν αυτώ παρενεργειών που φέρουν τα µέτρα περιορισµού, στο υπουργείο της πλατείας µε τηλεδιασκέψεις οργανώνουν αγορανοµικούς ελέγχους (µάλλον µε drone, µήπως και περιοριστούν τα…βαφτίσια εξ Ρουµανίας. Μάλιστα, συµφωνήθηκε το υπουργείο του Άδωνι να προχωρήσει στην καταγραφή των αποθεµάτων αµνοεριφίων και αυγών στα πρότυπα της ανάλογης καταγραφής που έγινε πρόσφατα στα αντισηπτικά διαλύµατα και µαντηλάκια καθώς και τις χειρουργικές γάζες. ∆ηλαδή, αν δεν είχαµε την πανδηµία, πάνω σε ποια πρότυπα θα γίνονταν;

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία