BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Υπάρχει περίπτωση το ποτάµι να γυρίσει πίσω;

∆εν ξέρω τι θα γίνει όταν βγάλουµε τη µάσκα!

48_70

6
0

Το ποτάµι λένε δεν γυρίζει πίσω, όταν οι αποκαλύψεις διαδέχονται η µία την άλλη, όπως στην περίπτωση του τρύπιου ΟΣ∆Ε και των έως τώρα ατασθαλιών σε σχέση µε τον τρόπο διαχείρισης των επιδοτήσεων. Βέβαια, επειδή βρισκόµαστε στο Ελλάντα... και οι φάµπρικες δύσκολα ξεστήνονται, όλα είναι πιθανά. Τελευταία, ενδεχοµένως πράξη, οι εκβιασµοί της µηχανοπαρέας ως προς το απαραίτητο της παρουσίας της σε εφαρµογές στη ∆οµοκού, κάτι που επιβεβαιώνουν και οι εργαζόµενοι στον Οργανισµό. Μετά το βατερλό µε την εξόφληση του τσεκ, κι ενώ είχε προηγηθεί η καρατόµηση του καθηγητή, ο τριµηνίτης προσπαθεί να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα.

Υβρίδια

  «Θα προκύψει µεγάλο πρόβληµα αν δεν γίνουν έγκαιρα τα διαχειριστικά σχέδια βοσκοτόπων, µε βασικότερα τη µη ένταξη εκτεταµένων περιοχών στις επιλέξιµες εκτάσεις, αλλά και τον υπολογισµό τους στην εξωτερική σύγκλιση», λέει ο Βαγγέλης, εκ των πρώην υπουργών της πλατείας.

Κατά τον ίδιο, «είναι κρίµα να έχουµε διασφαλίσει τόσες εκτάσεις και να µην έχουµε ετοιµάσει το απαραίτητο υπόβαθρο».

Ποιο υπόβαθρο όµως, αυτό µε τα «χρυσαφένια» βοσκοτόπια; Αλήθεια, πότε θα ασχοληθεί µε το θέµα ο νέος, και µε όσα έχουν διαµειφθεί το προηγούµενο διάστηµα µε τις λαθροχειρίες στις πληρωµές από το Εθνικό Απόθεµα, γιατί εκεί κι αν είναι κρίµα...

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία