Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Ακαδηµία, χαιρέτα µας τον Πλάτανο

Προσεχώς ΙΕΚ Λιβανού.

48_84

17
0

Ανακάλυψαν στο υπουργείο της πλατείας, πώς θα διοχετεύουν πληροφόρηση µέσω διαρροών και καλά υψηλόβαθµων στελεχών, των πολιτικών που θα τρέξουν (λέµε τώρα), σε τοµείς του πρωτογενούς. Κάπως έτσι, και το όραµα του Σπήλιου για την Ακαδηµία (όχι Πλάτωνος, µάλλον χαιρέτα µας τον Πλάτανο) αγροτών, που θα τους βγάλει από την αγραµµατοσύνη και θα τους κάνει Ολλανδούς. Από το νήπιο, λέει, θα πρέπει να ξεκινάει η εκπαίδευση για τον πρωτογενή. Κατά τα λοιπά, κανένα µέτρο για µείωση του κόστους παραγωγής, κίνητρο για διαδοχή, κεφάλαιο για επενδύσεις παίζει; Γιατί κάποιοι ξέρουν να διαβάζουν!

Υβρίδια

  «Ύστερα από την επίσκεψη του υφυπουργού αγροτικής ανάπτυξης στην Τρίπολη και τη συζήτηση στην περιφέρεια για τα αρδευτικά χωρίς παρουσία αγροτών. Ακολούθησαν για µια ακόµη φορά οι υποσχέσεις του αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας και των κυβερνητικών βουλευτών για την δηµιουργία αρδευτικών έργων στο νοµό µας κάτι που ακούµε χρόνια και  χωρίς να έχει κατασκευαστεί κανένα έργο προς όφελος τον µικροµεσαίων αγροτών», λένε.

  «Πρόκληση για εµάς οι δηλώσεις τους που εδώ και 6 χρόνια δεν µπορούν να κατασκευάσουν ένα αρδευτικό στον κάµπο Χανδρινού Στενωσιάς καταστρέφοντας και ταλαιπωρώντας τους αγρότες της περιοχής και τώρα µας τάζουν φράγµατα», σηµειώνουν.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία