Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Παρατημένα χωράφια, ακούει κανείς;

Απόγνωση και απογοήτευση επικρατεί στον αγροτικό κόσµο που…χόρτασε από τα πακέτα ενίσχυσης σε πετρέλαιο, ζωοτροφές, λιπάσµατα…

48_143

222
0

«Καταλάβετε κάτι εσείς στην κυβέρνηση, ότι για να µας ενδιαφέρουν τα λιπάσµατα πρέπει να έχουµε χωράφια. Έτσι όπως το πάτε σε λίγο δεν θα έχουµε. Λύσατε όλα τα αλλά θέµατα; Την Κορίνθια την είδατε που καταστράφηκε λόγω ξηρασίας και ανοµβρίας; Στέρεψαν πηγές και πηγάδια και ξεράθηκαν σταφύλια και κλήµατα», σχολιάζει αγρότης, ενώ άλλος από την Αργολίδα συµπληρώνει «τι λίπασµα να ρίξουµε; Έχουν παρατηθεί όλα τα χωράφια. Μια µε τους παγετούς, µια µε τη ∆ΕΗ, πρέπει να αλλάξουµε επάγγελµα».

Υβρίδια

  • «Ο µόνος που παράγει προϊόν σε αυτήν την χώρα είναι ο αγρότης, και είναι
    ο µόνος που δεν υποστηρίζεται από το κράτος.
  • Ο αγρότης ήταν αυτός που στις τέσσερις πτωχεύσεις του Ελληνικού κράτους ξεχρέωσε την Ελλάδα, είναι αυτός που συµµετέχει σε Ποσοστό Εξαγωγών στο ΑΕΠ 35,5% και απασχολεί το 29% του εργατικού δυναµικού.
  • Μπορούν οι γραβατάκιδες να βγούν έξω από τα γραφεία τους και να δουν πως είναι το χωράφι και πως παράγει. Μπορούν να υλοποιήσουν τις αποφάσεις τους ή θα µας πουν συγνώµη αποτύχαµε και άλλη µία φορά θα πληρώσουµε εµείς τον λογαριασµό». Τα ‘πε όλα αγρότης, σε ανάρτηση του στο θέµα για την Agrotica και τα Σχέδια Βελτίωσης…Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία