BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Ευγενική υπενθύμιση για συνδεδεμένες ζωϊκών

Απ’ ό,τι κατάλαβα, το πρόβλημα είναι ένα. Αλλού έχουμε πολλά νερά κι αλλού δεν θα ‘χουμε καθόλου!

48_205

165
0

Ζαλίστηκαν οι κτηνοτρόφοι Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης από τις ανακοινώσεις για πληρωµές και τον προγραµµατισµό ενισχύσεων εκατοντάδων εκατοµµυρίων ευρώ, µέχρι τέλος του έτους. Όχι όµως τόσο, που να µην δουν ότι δεν έχει προβλεφθεί µέχρι σήµερα καµία πληρωµή, για την εξόφληση των συνδεδεµένων κτηνοτροφίας 2022, οι οποίες παραδοσιακά εξοφλούνταν πριν την προκαταβολή της βασικής, δηλαδή τον Οκτώβριο. Σε µια… ευγενική υπενθύµιση καλούν τον υπουργό της πλατείας να µην ξεχάσει τα επιπλέον 20,5 ευρώ στους βοοτρόφους, αφού ο ΟΠΕΚΕΠΕ δε λογάριασε σωστά την ενίσχυση πριν την πρώτη πληρωµή…

  • Οµιχλώδες παραµένει το τοπίο αναφορικά µε το µοντέλο που θα ακολουθηθεί για την αποστράγγιση του θεσσαλικού κάµπου, µετά και τα πορίσµατα των Ολλανδών.
  • Κατά τα λοιπά η αναπροσαρµογή του θεσµικού πλαισίου άρδευσης βρέθηκε στο επίκεντρο πρόσφατης συνάντησης του υπουργού της πλατείας µε διοικήσεις ΤΟΕΒ Θεσσαλίας. Να ‘χαµε να λέγαµε δηλαδή.
  • ∆ιαπιστώθηκε, λέει σχετική ανακοίνωση, ότι «οι ΤΟΕΒ αντιµετωπίζουν χρόνιες δυσκολίες και προκλήσεις που αφορούν τόσο στη λειτουργία, όσο και στην οργανωτική τους δοµή, µε αποτέλεσµα η πλειονότητα, µετά και τις καταστροφές που προκάλεσε ο Daniel, να υπολειτουργεί.».
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία