BACK TO
TOP
Branding

Ασημένιο βραβείο για το «ladi» της Τσουδέρος ΕΠΕ, στο Διεθνή διαγωνισμό της Νέας Υόρκης

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα του Διεθνή διαγωνισμού της Νέας Υόρκης, NYIOOC 2020, η ΤΣΟΥΔΕΡΟΣ ΕΠΕ έλαβε το πρώτο ασημένιο βραβείο, για την εξαίρετη ποιότητα του Κρητικού ελαιολάδου της.

ladi_foto

42
0

Παρακάτω παρατίθεται αναλυτικά  η σχετική ανακοίνωση:
Μια παγκόσμια τιμητική διάκριση  ποιότητας   για την ΤΣΟΥΔΕΡΟΣ ΕΠΕ  έρχεται για πρώτη  φορά να επιβραβεύσει  την πολυετή προσπάθεια  της εταιρείας , για την παραγωγή και προσφορά εξαιρετικής ποιότητας   Κρητικού  ελαιολάδου .

 Το  Κρητικό  εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο LADI , έλαβε  το πρώτο του ασημένιο βραβείο  ποιότητας τον Διεθνή διαγωνισμό που πραγματοποιήθηκε στην Μητρόπολη της Νέας Υόρκης ,NYIOOC 2020.

  Η ΤΣΟΥΔΕΡΟΣ ΕΠΕ  είναι η Τρίτη γενιά μιας μακράς οικογενειακής ιστορίας, στην    παραγωγή συσκευασία και εξαγωγή  εξαιρετικού  παρθένου ελαιόλαδου, και Βιολογικού ελαιόλαδου στο Ρέθυμνο .  Η εταιρεία φημίζεται για την υψηλή ποιότητα προϊόντων που παράγει μέσα από το  υπερσύγχρονο ελαιοτριβείο που διαθέτει καθώς και  από το  πλήρως εξοπλισμένο συσκευαστήριο .

Αξίζει να σημειωθεί ότι η εταιρεία σχεδίασε σειρές από τυποποιημένα προϊόντα που παρουσιάζονται για πρώτη χρονιά στις Παγκόσμιες αγορές,   με αποκλειστικό στόχο, την απόλυτη ικανοποίηση του δικτύου ανάπτυξης που περιλαμβάνει συνεργάτες και τελικούς  καταναλωτές.

Η εταιρεία συμμετείχε για πρώτη φορά στον συγκεκριμένο διαγωνισμό, ενώ η στρατηγική ανάπτυξης που θα συνεχιστεί περιλαμβάνει συμμετοχή σε μεγάλους διαγωνισμούς ποιότητας με στόχο την ποιοτική βράβευση  των προϊόντων της.

Για πληροφορίες:

Παπαϊωάννου Κατερίνα  E: info@creativemilestones.com

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία