Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Branding

Η 100% Βιολογική Βυσσινάδα της ΔΕΛΤΑ

Ο LIFE, ο πρώτος φυσικός χυμός ψυγείου που κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά, συνεχίζει και το φετινό καλοκαίρι να καινοτομεί, εμπλουτίζοντας τη σειρά Βιολογική Σοδειά με τη νέα 100% Βιολογική Βυσσινάδα.

Screenshot

33
0

Τώρα ο LIFE συμπληρώνει την υπάρχουσα βιολογική του γκάμα, που αποτελείται ήδη από δυο αγαπημένες γεύσεις, LIFE 100% φυσικός βιολογικός χυμός πορτοκάλι και LIFE 100% βιολογική λεμονάδα, με τη νέα LIFE 100% Βιολογική Βυσσινάδα με την παραδοσιακή συνταγή.

Η LIFE 100% Βιολογική Βυσσινάδα δεν περιέχει συντηρητικά ή χρωστικές ουσίες και παράγεται από επιλεγμένες καλλιέργειες βιολογικών φρούτων, απελευθερώνοντας όλα τα αρώματα της φύσης, με τη σφραγίδα του επίσημου Οργανισμού Ελέγχου και Πιστοποίησης Βιολογικών Προϊόντων «ΔΗΩ». Η Βυσσινάδα στα καλύτερά της!

Στο πλαίσιο υποστήριξης ολόκληρης της σειράς των 100% φυσικών χυμών LIFE, η ΔΕΛΤΑ λανσάρει μια νέα επικοινωνία : NOT REAL LIFE vs REAL LIFE! Μέσα από δύο “φρέσκα” TVCs, που συγκρίνουν τη μη πραγματική με την πραγματική ζωή, αναδεικνύεται η αυθεντικότητα του χυμού LIFE, η προϊοντική του υπεροχή, όπως επίσης και η φυσικότητα των πρώτων υλών του.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία