BACK TO
TOP
Brand name

Νέα σειρά δωδώνη σοκολάτα 2018

Η δωδώνη από το 1967 που ιδρύθηκε έχει ταυτιστεί με το θεϊκό παγωτό και την τέχνη της ζαχαροπλαστικής. Φέτος λανσάρει τα πιο λαχταριστά, χειροποίητα είδη σε σοκολατάκια και πλάκες σοκολάτας, και μας καλεί να τα απολαύσουμε μόνοι ή με παρέα, αλλά και να τα προσφέρουμε ως υπέροχο δώρο, φέτος τις γιορτές!

adwdwnhhandmaidchoco

42
0

Η μεγάλη εμπειρία της δωδώνης στη ζαχαροπλαστική δημιούργησε και φέτος χειροποίητες σοκολάτες υψηλής ποιότητας. Χωρίς όρια στη φαντασία, η δωδώνη παρασκευάζει γευστικά μοναδικές προτάσεις με μια ευρεία συλλογή από λαχταριστές πραλίνες, σοκολατένια κεράσματα, πλάκες λευκής, υγείας και σοκολάτας γάλακτος, παιδικά γλειφιτζούρια, όλα παρασκευασμένα με τις πιο αγνές πρώτες ύλες, απεριόριστη φροντίδα και με τα υψηλότερα στάνταρντ ποιότητας.


Έχοντας ως βάση σοκολάτα εξαιρετικής ποιότητας, η δωδώνη χρησιμοποιεί καρπούς κακάου που προέρχονται από επιλεγμένες περιοχές της Ιάβας, στην Ινδονησία, όπου παράγονται οι καλύτερες ποικιλίες του κόσμου. Όταν οι καρποί έρθουν στην Ευρώπη, διαχωρίζονται και καβουρδίζονται για να αναδύονται συνολικά πάνω από 480 αρώματα, όπως πορτοκαλιού, καφέ, γαρύφαλλου, δαμάσκηνου, κ.α. Παράλληλα, με μεγάλο χρόνο ωρίμανσης (+48 ώρες) που προσδίδει μια ομοιόμορφη και βελούδινη γεύση, οι σοκολάτες και τα σοκολατάκια δωδώνη περιέχουν μικρότερο ποσοστό ζάχαρης, σε σύγκριση με τον μ.ο. της αγοράς, ξεχωρίζουν για το βούτυρο κακάο, αντί άλλων λιπαρών ουσιών, ενώ έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε ποιοτικούς ξηρούς καρπούς (15-30%).


Hashtags: #dodoniicecream #dodonichocolates #divinechocolates


www.dodoni.com.gr/index.php/el/products/choco


Σχετικά με τη δωδώνη:

Η δωδώνη δραστηριοποιείται στον κλάδο του premium παγωτού από το 1967. Διατηρεί ένα ευρύτατο δίκτυο καταστημάτων διάθεσης των μοναδικών γεύσεών της στο κοινό, όλα παρασκευασμένα από 100% φρέσκο ελληνικό γάλα και πρώτες ύλες από Έλληνες παραγωγούς. Επίσης  εφαρμόζει όλους τους διεθνείς κανόνες ασφαλείας τροφίμων κατά τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας. Εκτός από το θεϊκό παγωτό, στα καταστήματα δωδώνη θα βρείτε επίσης μια μεγάλη ποικιλία από τούρτες γλυκού, τούρτες παγωτού, παγωτογλυκίσματα, βάφλες, χυμούς, ροφήματα κ.α.  

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία