BACK TO
TOP
Brand name

Βέγκαν ροφήματα από τους Μύλους Κρήτης

Τα Vero Cereal είναι 100% φυτικά προϊόντα. Ενδείκνυνται για βέγκανς και όσους νηστεύουν. Έχουν χαμηλά λιπαρά, περιέχουν φυσικά σάκχαρα και είναι χωρίς λακτόζη. Αποτελούν πηγή εδώδιμων ινών, ασβεστίου και βιταμινών D, B2 και B12.

aMyloiKritislogoexwteriko

13
0

Το πρώτο ελληνικής εξέλιξης και παραγωγής ρόφημα βρώμης σε τρεις κωδικούς παράγουν οι  Μύλοι Κρήτης. Ενα νηστίσιμο προϊόν που θα το αγαπήσουν σίγουρα οι Vegan, οι δυσανεκτικοί στη λακτόζη, οι αθλητές αλλά και όσοι γενικά προσέχουν την διατροφή τους.

Στην Κρήτη πωλείται στις αλυσίδες Χαλκιαδάκης και Synka ενώ στην Αθήνα στα Super Market Θανόπουλος και Χαλκιαδάκης Γεύσεις Κρήτης.

Τα ροφήματα παράγονται από πρώτες ύλες υψηλής διατροφικής αξίας όπως η βρώμη, το χαρούπι και το πορτοκάλι και κυκλοφορούν σε τρεις γεύσεις: το ρόφημα βρώμης, το ρόφημα βρώμης πορτοκάλι – μάνγκο που είναι κατάλληλα για άμεση κατανάλωση ως ροφήματα αλλά και για χρήση στη μαγειρική ή τη ζαχαροπλαστική και το ρόφημα βρώμης με κακάο και χαρούπι που είναι γλυκό όπως η ζάχαρη αλλά με πολύ λιγότερες θερμίδες.







Περισσότερες πληροφορίες:

www.mills.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία