Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Brand name

Το Δεκαράκι σάρωσε στις χρυσές βραβεύσεις

Χρυσά μετάλλια και το «Βραβείο Ανώτερης Γεύσης» επεφύλασσε η συμμετοχή σε διεθνείς διαγωνισμούς Ποτών και Αποσταγμάτων για την Οικογένεια Μονοποικιλιακών Αποσταγμάτων Δεκαράκι.

dekaraki

14
0

Το Δεκαράκι ξεχώρισε ανάμεσα σε χιλιάδες κορυφαία αποστάγματα από όλο τον κόσμο, αναδεικνύοντας παγκοσμίως το τσίπουρο της Ελλάδας αλλά και των ιδιαίτερων γευστικών και ποιοτικών χαρακτηριστικών της Οικογένειας Δεκαράκι, στην οποία δείχνει άλλωστε σταθερή προτίμηση το ελληνικό κοινό.

Με προίκα και εφόδιο τον αξεπέραστο συνδυασμό ποιότητας και ιδιαιτερότητας γεύσης, το Δεκαράκι Μαλαγουζιά και Δεκαράκι Ροδίτης ταξίδεψαν την ελληνική παράδοση «φέρνοντας» πίσω Χρυσά Μετάλλια από τον διεθνώς αναγνωρισμένο διαγωνισμό Spirit Selection by Concours de Mondial de Bruxelles, γνωστό και ως «the Wine World Championships Competition», με έδρα τις Βρυξέλες. Αντίστοιχα, Βραβείο Ανώτερης Γεύσης (Superior Taste Award) από το International Taste Institute (iTQi) έλαβε στο Δεκαράκι Μοσχάτο ξεχωρίζοντας για τον «εκρηκτικό», διακριτό και αρωματικό χαρακτήρα του.

Το iTQi είναι το κορυφαίο, Διεθνές Ινστιτούτο Γεύσης και Ποιότητας με έδρα στις Βρυξέλλες, το οποίο αξιολογεί και πιστοποιεί την ανώτερη ποιότητα καταναλωτικών αγαθών από 100 χώρες. Πρόκειται για την πιο διάσημη ανεξάρτητη πιστοποίηση σε όλο τον κόσμο, 100% επικεντρωμένη στη γεύση.

Αξίζει να τονισθεί ότι οι παραπάνω διακρίσεις προέκυψαν μετά από δοκιμές κριτών κατά την «τυφλή» μέθοδο. Μάλιστα όλες οι διακρίσεις για την Οικογένεια Μονοποικιλιακών Αποσταγμάτων Δεκαράκι προήλθαν μετά από αυστηρότατες διαδικασίες αξιολόγησης και γευσιγνωσίας των μοναδικών προϊόντων της Οικογένειας από κορυφαίους γευσιγνώστες και ειδικούς κριτές από όλον τον κόσμο, γεγονός που επιβεβαιώνει  ότι  οι λάτρεις της αυθεντικότητας και του διαφορετικού δεν βρίσκονται μόνο εντός Ελλάδος αλλά και διεθνώς, σε  ταύτιση και με το motto της πρώτης Οικογένειας Μονοποικιλιακών Αποσταγμάτων Δεκαράκι: «Η γευσιγνωσία συναντά για πρώτη φορά το τσίπουρο».

Με τις παραπάνω διακρίσεις «κλείνει» η φετινή χρονιά επιτυχιών για την Οικογένεια Μονοποικιλιακών Αποσταγμάτων Δεκαράκι έχοντας επιτευχθεί και με το παραπάνω, οι στόχοι ανάδειξης της γευστικής υπεροχής και των ποιοτικών χαρακτηριστικών της Οικογένειας Μονοποικιλιακών Αποσταγμάτων Δεκαράκι στους πλέον αξιόλογους και αναγνωρίσιμους θεσμούς σε Ελλάδα και Ευρώπη.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία