BACK TO
TOP
Brand name

Η Κάμερον Ντίαζ λανσάρει τη δική της σειρά βιολογικών κρασιών

Η ηθοποιός του Χόλιγουντ, Cameron Diaz είναι η τελευταία διάσημη που μπήκε στο χώρο του κρασιού, λανσάροντας μια μάρκα βιολογικού κρασιού, σε συνεργασία με την επιχειρηματία Katherine Power.

Avaline_Founders_Photocredit_Justin_Coit-640x427_2

42
0

Η σειρά «Avaline» αποτελείται από δύο βιολογικά κρασιά, ένα ισπανικό λευκό και ένα γαλλικό ροζέ, τα οποία κυκλοφόρησαν στις ΗΠΑ αυτή την εβδομάδα.

Φτιαγμένο με βιολογικά σταφύλια που καλλιεργούνται στο Πενέντες της βόρειας Ισπανίας, το λευκό είναι ένα μείγμα από τις ποικιλίες Macabeo, Malvasia και Xarel·lo, τα οποία είναι πιο γνωστά ότι χρησιμοποιούνται στην παραγωγή Cava. Τραγανό, ξηρό και ευαίσθητο, λέγεται ότι προσφέρει αναζωογονητικά αρώματα εσπεριδοειδών καιπυρηνοκάρπων.

Το Avaline Rosé εν τω μεταξύ, είναι ένα Vin de France που κατασκευάζεται στην Προβηγκία από βιολογικά σταφύλια των ποικιλιών Cinsault, Grenache, Cabernet Sauvignon, Syrah και Caladoc. Ελαφρύ και αναζωογονητικό, διαθέτει νότες πεπονιού, σμέουρων και εσπεριδοειδών.

Με το λανσάρισμα της αυτής της μάρκας, η Ντίαζκαι η Πάουερ επιδιώκουν να φέρουν περισσότερη διαφάνεια στη βιομηχανία του κρασιού. Μάλιστα, σύμφωνα με την αυξανόμενη τάση στην επιλογή υγιεινών τροφίμων και στην ευεξία, η Ντίαζ ήθελε να φτιάξει κρασιά φιλικά για τους χορτοφάγους και χωρίς πρόσθετα, όπως σάκχαρα και συμπυκνώματα.

«Μου άρεσε το κρασί εδώ και πολλά χρόνια και δεν το αμφισβήτησα ποτέ. Κατάλαβα ότι ήταν η πιο υπεύθυνη επιλογή για το αλκοόλ, επειδή φτιάχτηκε με ζυμωμένα σταφύλια, αλλά δεν είχα ιδέα για τη διαδικασία.

«Μία από τις πρώτες συζητήσεις που είχαμε με την Κάθριν για να κάνουμε ένα καθαρότερο κρασί ήταν στο τι να προσθέσουμε»Σύντομα μάθαμε ότι δεν ήταν αυτό που προσθέτουμε, για ένα ποιοτικό κρασί, αλλά αυτό που δεν προσθέτουμε», είπε η Ντίαζ.

«Η μεγαλύτερη ποσότητα κρασιού δεν παρασκευάζεται με βιολογικά σταφύλια και μπορεί να περιέχουν πάνω από 70 πρόσθετα. Αυτό άλλαξε εντελώς τον τρόπο προσέγγισής μας.» πρόσθεσε η Πάουερ.

Πιστεύοντας ότι τα βιολογικά σταφύλια είναι το θεμέλιο των καθαρών κρασιών, το δίδυμο Diaz και Power κατασκευάζεται με σταφύλια από πιστοποιημένους οργανικούς αμπελώνες που χρησιμοποιούν λίγη ή καθόλου άρδευση και χωρίς φυτοφάρμακα.

Αν θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν πιο διαφανείς, οι ετικέτες της Avaline δείχνουν ότι τα κρασιά είναι οργανικά, φιλικά προς τα vegan, χωρίς ΓΤΟ και χωρίς γλουτένη χωρίς πρόσθετα σάκχαρα, χρώματα ή τεχνητά συμπυκνώματα.

«Ο Κάμερον και εγώ περάσαμε δύο χρόνια για να αναπτύξουμε, να δοκιμάσουμε και να τελειοποιήσουμε το Avaline και δεν θα μπορούσαμε ποτέ να φανταστούμε τον κόσμο στον οποίο όλοι βρισκόμαστε σήμερα.

«Αλλά είναι σαφές σε εμάς ότι, καθώς περιηγούμαστε στις σημαντικές πολυπλοκότητες του 2020, έχει γίνει πιο ζωτικό από ποτέ να βρούμε χαρά σε μικρές, καθημερινές στιγμές», δήλωσε η Πάουερ.

Και τα δύο κρασιά έχουν RRP 24 $ ΗΠΑ και πωλούνται μέσω του Wine.com και επιλεγμένων λιανοπωλητών σε 43 πολιτείες των ΗΠΑ.

Το κρασί γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές side project διασημοτήτων. Μόλις την περασμένη εβδομάδα η τραγουδίστρια-τραγουδοποιός Mary J. Blige ξεκίνησε τη σειρά κρασιού της Sun Goddess σε συνεργασία με τον παραγωγό της Βόρειας Ιταλίας, Fantinel.

Στα τέλη Μαΐου, η ποπ σταρ Kylie Minogue μπήκε στον κλάδο με την επώνυμη μάρκα κρασιού που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το Benchmark Drinks.

Τα Rosé κρασιά αποδεικνύονται η αγαπημένη επιλογή πολλών διασήμων, από τους Jon Bon Jovi και John Legend έως τη Sarah Jessica Parker, οι οποίοι έχουν παρουσιάσει τις δικές τους μάρκες. Μάλιστα, και ο ράπερ Post Malone κυκλοφόρησε πρόσφατα τη δική του μάρκα ροζέ, Maison No. 9,ενώ και η Minogue ξεκίνησε τη σειρά της με ένα ροζέ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία