BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Η μπύρα SOL μας συστήνει έξι SOL Seekers

Μας προσκαλούν να γευτούμε τον ήλιο που κρύβει η αγαπημένη μπύρα SOL στο μπουκάλι της και μας δείχνουν πώς αντλούν ενέργεια για να κάνουν τα αγαπημένα τους χόμπυ.

aChraniotis_sol

527
3

Σε μια χώρα όπου η θάλασσα και ο ήλιος είναι σήμα κατατεθέν, πάντα ψάχνουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μια μπύρα με την παρέα μας, σε μια παραλία, στο βουνό ή ακόμα και σε ένα πιο urban περιβάλλον.

Η θετική διάθεση, το ελεύθερο πνεύμα και η αυθεντικότητα! Αυτή είναι η SOL!

Μαζί της, οι SOL Seekers, Γιώργος Χρανιώτης, Γιώργος Βαγιάτας, Γιάννης Μιχελόπουλος, Γιώργος Πυρπασόπουλος, Γιώργος Λέντζας και Χριστίνα Βραχάλη, δραστήριοι, δημιουργικοί αλλά και γεμάτοι θετική ενέργεια,  μοιράζονται μαζί μας το πάθος τους κάτω από τον υπέροχο ελληνικό -και όχι μόνο- ήλιο, προβάλλοντας ξεχωριστές στιγμές στα Social Media: το πάθος για surf και sup, η αγάπη για τον φωτογραφικό φακό, η αέναη ανάγκη για ταξίδια σε αναζήτηση νέων προορισμών, οι μοναδικές διαδρομές με ποδήλατο, η απόλυτη συντροφιά της μηχανής, και πάντα «παρούσα» η γευστική απόλαυση της SOL.




Η προτροπή φέτος είναι μια! Τaste the sun με την απόλυτη αίσθηση ελευθερίας  και θετικής ενέργειας που μόνο ο λαμπερός ήλιος  μπορεί να μας προσφέρει!

#SolSeekers

#TasteTheSun

#SolBeer

Σχόλια (3)
Προσθήκη σχολίου

02-11-2022 11:59PANOS78

Μηπως να αφιερωνατε αρθρα σας για τις μικροζυθοποιιες ανα την επικρατεια και γιατι πρεπει να της στηριζουμε ολοι?Μηπως οι Ολλανδοι μας στηριζουν σε κατι και δεν το ξερω? Ευχαριστω και μακαρι η κοινωνια να αλλαξει κουλτουρα παρολο που και τα οικονομικα που την εχουν φερει ειναι ασχημη.

Απάντηση

26-01-2019 15:33Blue lamorosot

E land prima

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία