BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Νέο τυρί Philadelphia Cottage ACTIVE

Το Philadelphia, αδιαμφισβήτητος ηγέτης στην κατηγορία του τυριού κρέμα, επεκτείνει και ενδυναμώνει την οικογένεια του Cottage Cheese, απαντώντας στις σύγχρονες ανάγκες των καταναλωτών με το νέο τυρί Philadelphia Cottage ACTIVE το οποίο είναι πλούσιο σε πρωτεΐνη με μόνο 2,5% λιπαρά!

philadelfia-new

Agronews

31
0

Το νέο τυρί Philadelphia Cottage ACTIVE απευθύνεται σε ανθρώπους οι οποίοι είναι δραστήριοι και ακολουθούν έναν ενεργό τρόπο ζωής, και συμβάλλει στην υγιεινή διατροφή και στην ανάπτυξη της μυϊκής μάζας.

Έρευνες δείχνουν ότι όλο και περισσότεροι καταναλωτές στρέφονται προς την υγιεινή διατροφή και σε προϊόντα που προσδίδουν προστιθέμενη αξία στην καθημερινή διατροφή τους, όπως είναι για παράδειγμα τα προϊόντα που είναι πλούσια σε πρωτεΐνη.

Οι καταναλωτές αναζητούν πλέον προϊόντα με περισσότερη πρωτεΐνη την οποία συσχετίζουν με την καλή διατροφή, τη σωματική ενέργεια, τη μυϊκή ενδυνάμωση και τη διατήρηση βάρους. Το νέο τυρί Philadelphia Cottage ACTIVE είναι ιδανικό για γρήγορα και εύκολα σνακς, χαμηλά σε λιπαρά, για απόλαυση χωρίς ενοχές!

Σχετικά με τη Mondelēz International

Η Mondelēz International (NASDAQ: MDLZ) δίνει τη δυνατότητα στους ανθρώπους να απολαμβάνουν τα σνακς τους με υπεύθυνο τρόπο  σε περίπου 160 χώρες παγκοσμίως. Με καθαρά έσοδα περίπου 26 δισ. δολάρια το 2017, οδηγεί το μέλλον στα σνακς με εμβληματικά παγκόσμια και τοπικά brands όπως  τα μπισκότα Oreo, belVita και  LU, τις σοκολάτες Cadbury Dairy Milk, Milka και Toblerone, τις καραμέλες Sour Patch Kids και τις τσίκλες Trident. Η Mondelēz International είναι υπερήφανο μέλος των δεικτών Standard and Poor's 500, NASDAQ 100 και Dow Jones Sustainability Index. Μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Mondelēz International www.mondelezinternational.com ή να ακολουθήσετε την εταιρεία στο Twitter στο www.twitter.com/MDLZ.

Σχετικά με τη Mondelēz στην Ελλάδα

Η Mondelēz International έχει παρουσία αρκετών δεκαετιών στην Ελλάδα και brands με ιστορία άνω των 100 χρόνων, ενώ προωθεί με ευθύνη αγαπημένα προϊόντα όπως σοκολάτες Lacta, Υγείας Παυλίδη, Παυλίδη Γεμιστές, κουβερτούρα Παυλίδη, Kiss, γκοφρέτα 3BIT, Merenda, τυρί κρέμα Philadelphia, μπισκότα OREO και Εργαστήρι Παυλίδη, ροφήματα σοκολάτας Cadbury, τσίκλες Trident, Dentyne και καραμέλες Halls. 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία