BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Νέο Οικονομικό Διευθυντή αποκτά η Yara

Σε ένα νέο πρόσωπο ανατέθηκαν τα οικονομικά της Yara, με τον Lars Røsæg να αναλαμβάνει από τις 19 Νοεμβρίου του 2018, τα καθήκοντα του Επικεφαλής Οικονομικού Διευθυντή (CFO) και του EVP.

Dxm6q6g

8
0

«Είμαι στην ευχάριστη θέση να καλωσορίσω τον Lars Røsæg στη διοίκηση της Yara, όπου οι ισχυρές αναλυτικές του δεξιότητες και η ευρεία οικονομική και στρατηγική εμπειρία του θα εκτιμηθούν πολύ», δήλωσε ο Svein Tore Holsether, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Yara.

Ο Lars Røsæg προσχώρησε στην Yara το 2017 και από το Μάρτιο του 2018 κατέχει τη θέση του αντιπροέδρου της Global JVs & CEO. Ο Røsæg κατέχει πτυχίο ("Siviløkonom") από τη Νορβηγική Σχολή Οικονομικών Επιστημών (NHH) και έχει μεγάλη εμπειρία από προηγούμενες θέσεις του ως ανώτερο στέλεχος χρηματοδότησης και στρατηγικής στη Sapa (2012-2017) και στην Orkla (2005-2012).

«Είμαι ενθουσιασμένος που αποδέχομαι αυτή τη θέση και ανυπομονώ να ενταχθώ στον έμπειρο και ικανό χρηματοπιστωτικό οργανισμό της Yara στην οδήγηση στη συνετή κατανομή κεφαλαίου και την αύξηση της μετοχικής αξίας», δήλωσε ο Lars Røsæg, EVP και Οικονομικός Διευθυντής της Yara, ο οποίος τέλος ευχαρίστησε τον προκάτοχό του, Petter Østbø.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία