Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Εταιρικά Νέα

Οντότητα καινοτομίας «Syngenta Group»

Η Syngenta Group Co. Ltd., ανακοίνωσε στις 18 Ιουνίου, στην Ελβετία, την επίσημη παρουσίαση του «Syngenta Group», ενός νέου παγκόσμιου ηγέτη στη γεωργική επιστήμη και καινοτομία. Κάτω από μια ενιαία οντότητα, ενώνει τα πλεονεκτήματα της Syngenta AG, με έδρα την Ελβετία, την ADAMA, με έδρα το Ισραήλ, και τις γεωργικές επιχειρήσεις της Sinochem, με έδρα την Κίνα. Η νέα οντότητα, με έδρα την Ελβετία, απασχολεί 48.000 υπαλλήλους σε περισσότερες από 100 χώρες και είχε πωλήσεις 23 δισεκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ το 2019.

Syngenta_Erik_Frywald

211
0

Δημιουργείται η «Syngenta Group», ένας παγκόσμιος ηγέτης στην αγορά AgTech


Από την ίδρυση της, η «SyngentaGroup» είναι ο παγκόσμιος ηγέτης της αγοράς στη φυτοπροστασία, η τρίτη κατά σειρά στην παγκόσμια αγορά σπόρων, ο ηγέτης της αγοράς λιπασμάτων στην Κίνα και, με τα Σύγχρονα Κέντρα Γεωργικής Πλατφόρμας Γεωργίας (MAP), ο κορυφαίος πάροχος γεωργικών υπηρεσιών στην Κίνα. Η εταιρεία προσφέρει ολοκληρωμένες αγρονομικές λύσεις και ψηφιακές γεωργικές υπηρεσίες. Με 15 βασικούς χώρους παραγωγής, η «Syngenta Group» έχει ισχυρή ικανότητα να παρέχει στους αγρότες τις λύσεις που χρειάζονται. Ο κύριος στόχος της εταιρείας είναι να αναπτύξει επιστημονικές καινοτομίες, τεχνολογίες και υπηρεσίες για να βοηθήσει τους αγρότες να παρέχουν βιώσιμα στον κόσμο καλύτερα τρόφιμα, ζωοτροφές, ίνες και βιοκαύσιμα, με σεβασμό παράλληλα στους πόρους και προστατεύοντας το περιβάλλον.

Σύμφωνα με τη νέα δομή, ο οργανισμός περιλαμβάνει τέσσερις επιχειρηματικές μονάδες:

  • Syngenta Crop Protection - με επικεφαλής τον Jon Parr με έδρα τη Βασιλεία της Ελβετίας
  • Syngenta Seeds - με επικεφαλής τον Jeff Rowe με έδρα το Σικάγο των ΗΠΑ
  • ADAMA - με επικεφαλής τον Ignacio Dominguez με έδρα το Airport City του Ισραήλ
  • Syngenta Group China - με επικεφαλής τον Hengde Qin με έδρα τη Σαγκάη της Κίνας

Ο Erik Fyrwald, πρώην Διευθύνων Σύμβουλος της Syngenta AG, γίνεται Διευθύνων Σύμβουλος της Syngenta Group. Ο Chen Lichtenstein, πρώην διευθύνων σύμβουλος της ADAMA γίνεται CFO Syngenta Group. Ο Steve Landsman γίνεται Γενικός Σύμβουλος της εταιρείας Syngenta Group και ο Laure Roberts γίνεται Διευθυντής Ανθρώπινου Δυναμικού της Syngenta Group.

«Είμαι ευτυχής που η νέα μας οργάνωση είναι έτοιμη να φέρει την ποικιλομορφία και την τεχνογνωσία των ομάδων μας, για να παραδώσει ένα ευρύτερο φάσμα βιώσιμων και ανταγωνιστικών προϊόντων», δήλωσε ο Fyrwald. «Οι πελάτες θα συνεχίσουν να λαμβάνουν την πλήρη προσοχή από την πλευρά των επιχειρήσεων, καθώς τους εξυπηρετούν επί του παρόντος, αλλά οι δυνατότητες που προσφέρει η καθεμία ξεχωριστά, θα ενισχυθεί, με την προσθήκη υπεραξίας μέσω της συνεργασίας σε ολόκληρη την εταιρεία SyngentaGroup.»

Κάθε μία από τις εταιρείες που ενσωματώνονται στη «SyngentaGroup» έχει μακρά ιστορία επιτυχίας, φτάνοντας πάνω από 250 χρόνια. Εκτός από την Ελβετία, το Ισραήλ και την Κίνα, η Οντότητα καινοτομίας  έχει βαθιές ρίζες σε πολλές άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένων των ΗΠΑ, όπου η παγκόσμια επιχείρηση Syngenta Seeds και η Ε & Α έχουν την έδρα τους, τη Βραζιλία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Ο Όμιλος Syngenta είναι από τις πιο διαφορετικές επιχειρήσεις στον κόσμο.

Η «SyngentaGroup» δίνει μεγάλη αξία στην ηθική και την ακεραιότητα, επιδιώκοντας να δημιουργήσει αξία για όλους τους ενδιαφερόμενους - αγρότες, εργαζόμενους, προμηθευτές και για τη κοινωνία. «Η βιωσιμότητά μας ως επιχείρηση εξαρτάται από την υγεία του εδάφους και του περιβάλλοντος στο σύνολό του», δήλωσε ο Fyrwald. «Μετράμε την επιτυχία μας όχι μόνο από την επιχειρηματική μας απόδοση, αλλά και από τα οφέλη που προσφέρουμε στη γεωργία και στο περιβάλλον».

Οι άνθρωποι της «SyngentaGroup» γνωρίζουν απόλυτα ότι οι σημερινοί αγρότες αντιμετωπίζουν ένα ευρύ φάσμα προκλήσεων, όπως η αλλαγή του κλίματος, η υποβάθμιση του εδάφους, οι ασθένειες των φυτών και ο επείγων χαρακτήρας για μεγαλύτερη βιωσιμότητα και βιοποικιλότητα. Οι επιχειρήσεις στην «SyngentaGroup» προσφέρουν τα εργαλεία που απαιτούνται για την αντιμετώπιση αυτών των προκλήσεων - επιτρέποντάς τους, παρά τις ακραίες καιρικές συνθήκες, να καλλιεργούν καλύτερες καλλιέργειες αξιόπιστα και οικονομικά και να τροφοδοτούν τον κόσμο με ασφάλεια, αειφορία και σεβασμό στον πλανήτη.

Η προσέγγιση της «SyngentaGroup» ενσωματώνεται στο Σχέδιο Καλής Ανάπτυξης, στο οποίο η δέσμευσή της στους Στόχους Αειφόρου Ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών είναι σταθερή και αμετάβλητη. Στα τέλη Ιουνίου 2020, η «SyngentaGroup»  θα ανακοινώσει το νέο Σχέδιο Καλής Ανάπτυξης. Αυτή θα είναι η πρώτη μεγάλη πρωτοβουλία της εταιρείας μετά την κυκλοφορία της και θα αντιμετωπίσει τις μεταβαλλόμενες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι αγρότες σε όλο τον κόσμο και τις μεταβαλλόμενες προσδοκίες της κοινωνίας για τη γεωργική τεχνολογία και τη βιωσιμότητα.

Η αειφορία και η συνεργασία βρίσκονται επίσης στο επίκεντρο των ερευνητικών και αναπτυξιακών δραστηριοτήτων της «SyngentaGroup». Σε περισσότερους από 100 ιστότοπους Ε & Α, οι χημικοί και οι βιολόγοι της εταιρείας συνεργάζονται εκτενώς με καλλιεργητές, ακαδημαϊκούς, ΜΚΟ, επιχειρήσεις και ρυθμιστικές αρχές με στόχο την παροχή καινοτομιών και τεχνολογιών σπόρου, την προστασία των καλλιεργειών, έτσι ώστε να διασφαλιστεί η βιώσιμη καλλιέργεια των τροφίμων.

 

Syngenta Group Οικονομικά 2019 & 1ο τετράμηνο 2020

$’m

2019

Q1 2020

Syngenta Crop Protection

10,499

2,741

ADAMA

3,997

973

Syngenta Seeds

3,084

1,007

Syngenta Group China

5,636

1,550

Gross Syngenta Group

23,2161

6,271

1 Οι πωλήσεις της Syngenta Group China περιλαμβάνει  $640 εκατομμύρια δολλάρια τα οποία συμπεριλαμβάνονται στις πωλήσεις των Global Syngenta CP, ADAMA και Syngenta SE που εκπροσωπούν την εταιρεία στην Κίνα.  Αυτές οι πωλήσεις θα πρέπει να αφαιρεθούν από το Group number


Στην φωτογραφία απεικονίζεται ο Διευθύνων Σύμβουλος της Syngenta Group, Erik Fyrwald (Φωτογραφία: Business Wire)

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία