Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Πιστοποίηση

Διεθνής διάκριση για τα ελαιόλαδα «ΑΒ Κοντά στην Ελληνική Γη»

Το πρώτο βραβείο στην κατηγορία Ambient Grocery, των European Private Label Awards 2018, απέσπασε η σειρά ελαιολάδων ιδιωτικής ετικέτας η «ΑΒ Κοντά στην Ελληνική Γη» της ΑΒ Βασιλόπουλος.

Διεθνής διάκριση για τα ελαιόλαδα «ΑΒ Κοντά στην Ελληνική Γη»

1
0

Η συγκεκριμένη σειρά περιλαμβάνει παρθένα ελαιόλαδα υψηλής ποιότητας, τα οποία παράγονται από έμπειρους παραγωγούς, από την πιο αναγνωρίσιμη ελληνική ποικιλία, την Κορωνέικη.  Η διάκριση για τα προϊόντα της σειράς αφορά τόσο την γεύση τους, όσο και την καινοτομία και την ιδιαίτερη συσκευασία τους, η οποία συνδυάζει δημιουργικά σύγχρονα και παραδοσιακά στοιχεία σχεδιασμού.

Ακόμη, στο πλαίσιο των ίδιων βραβείων διακρίθηκε και η σειρά αλκοολούχων αποσταγμάτων «Η ΑΒ Κοντά στην Ελληνική Γη», η οποία αναδείχθηκε φιναλιστ στην κατηγορία της (Alcoholic Beverages).

Σημειώνεται ότι η σειρά προϊόντων «Η ΑΒ κοντά στην Ελληνική Γη» κυκλοφορεί από το 2003, υποστηρίζοντας την ελληνική παραγωγή και οικονομία και αναδεικνύοντας τον πλούτο των ελληνικών προϊόντων. Σήμερα, η σειρά περιλαμβάνει περισσότερους από 120 κωδικούς από διάφορες φημισμένες περιοχές της Ελλάδας.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία