BACK TO
TOP
COMPO EXPERT

Φυσικοί βιoδιεγερτές Vitanica® Ci που βρίσκουν εφαρµογή σε πλήθος καλλιεργειών

Η νέα σειρά βιοδιεγερτών της COMPO EXPERT, Vitanica® Ci, βασίζεται στη συνεργιστική δράση των πολυφαινολών µε το ασκορβικό οξύ και αποτελεί µια αποτελεσµατική λύση για την αύξηση της ποσότητας αλλά και της ποιότητας της παραγωγής σε ένα πλήθος καλλιεργειών.

viodiegertes-compo-expert

Φώτη Τυρογαλά

263
1

Τα τρία προϊόντα της σειράς, Vitanica® CiSecta - Vitanica® CiStemic - Vitanica® CiNtacto εφαρµόζονται στρατηγικά σε συγκεκριµένους χρόνους, ανάλογα την καλλιέργεια. Το µοναδικό µείγµα εκχυλισµάτων κάθε βιοδιεγέρτη της σειράς παρέχει στα φυτά δευτερογενείς µεταβολίτες που ενισχύουν τη φυσική άµυνα τους, καθιστώντας τα πιο ανθεκτικά σε παράγοντες καταπόνησης, µέσω της αποτελεσµατικής ενεργοποίησης των φυσικών µηχανισµών άµυνας.

Οι βιοδιεγέρτες Vitanica® Ci αποτελούνται απο έναν µοναδικό συνδυασµό φυσικών συστατικών, όπως βιοµάζα εσπεριδοειδών, φυτικά εκχυλίσµατα πλούσια σε βιταµίνη C (ασκορβικό οξύ) και άλλα φυσικά συστατικά.

Η ένταξη τους στο πρόγραµµα θρέψης ενισχύει την καλλιέργεια σε κρίσιµα στάδια ανάπτυξης, προάγει την ανθοφορία και οδηγεί σε αύξηση της παραγωγής. Παράλληλα, η εφαρµογή τους βελτιώνει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των καρπών, όπως το χρώµα, τη συνεκτικότητα και τη διατηρησιµότητα τους.

Τα προϊόντα της σειράς Vitanica® Ci διακρίνονται για τη µοναδική τους σύνθεση, αποτελούνται από πλήρως βιοδιασπώµενα συστατικά και είναι εγκεκριµένα για χρήση στη βιολογική γεωργία.

Το Vitanica® CiSecta, ένας βιοδιεγέρτης σε υγρή µορφή, βασίζεται στον συνδυασµό φυσικών παραγόντων (βιοµάζα εσπεριδοειδών) και φυτικών εκχυλισµάτων, που στοχεύει στην ενίσχυση των µεταβολικών διεργασιών των καλλιεργειών και την ευρωστία των φυτών.

Το δεύτερο προϊόν της σειράς, Vitanica® CiStemic, ενισχύει τα σήµατα άµυνας του φυτού, ενεργοποιώντας τη φυσική συστηµική αντίσταση των καλλιεργειών εναντίον παραγόντων καταπόνησης. Η εφαρµογή του προσφέρει αύξηση παραγωγής, µέσω ενίσχυσης της άνθησης, της καρπόδεσης και αυξάνοντας το βάρος του καρπού.

Η σειρά ολοκληρώνεται µε το Vitanica® CiNtacto, έναν ενεργοποιητή ιδανικό για τα αρχικά στάδια ανάπτυξης των φυτών και ιδιαιτέρως των κηπευτικών. Εφαρµόζεται κατά το πρώτο διάστηµα µετά τη µεταφύτευση και συστήνεται η εφαρµογή του και σε συνδυασµό µε το Vitanica® CiStemic, σε συνθήκες αυξηµένων εξωτερικών πιέσεων.

Η νέα σειρά Vitanica® Ci αποτελεί τον ιδανικό συνδυασµό φυσικών συστατικών και τεχνολογικής καινοτοµίας, προσφέροντας στους παραγωγούς µια αξιόπιστη και αποτελεσµατική λύση για τη βελτίωση της ανάπτυξης και την ενεργοποίηση της άµυνας των καλλιεργειών τους.

*Product Manager COMPO EXPERT Ελλάς

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία