BACK TO
TOP
Αγορά Ακινήτων

Παραχώρηση εκτάσεων στην Καβάλα από το υπουργείο

Στο πλαίσιο αξιοποίησης ακίνητης περιουσίας του υπουργείου προς όφελος των τοπικών κοινωνιών αποφασίσαμε να παραχωρήσουμε, μετά από αίτημα του δήμου Θάσου, 24 στρέμματα στην περιοχή Βάλτα-Τσαΐρια, στον Πρίνο για να αξιοποιηθεί για την εγκατάσταση μονάδας επεξεργασίας λημμάτων του δήμου.

Παραχώρηση εκτάσεων στην Καβάλα από το υπουργείο

4
0

Αυτό ανακοίνωσε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλης Αποστόλου, στο δημαρχείο Καβάλας, όπου βρέθηκε την Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου, συνοδευόμενος από τους κυβερνητικούς βουλευτές του Νομού Δημήτρη Εμμανουηλίδη, Κώστα Μορφίδη και Γιώργο Παπαφιλίππου.

Όπως ανακοίνωσε ο Χατζηεμαννουήλ Κώστας ο δήμαρχος Θάσου, το έργο είναι πολύ σημαντικό γιατί ο οικισμός του Πρίνου και της δυτικής Θάσου είναι προτεραιότητας γ’, που σημαίνει πως πρέπει απαραιτήτως να διαθέτει τέτοια μονάδα για να μπορεί να αναπτυχθεί τουριστικά η περιοχή.

Το έργο είναι υπό ένταξη για χρηματοδότηση, έχει ωριμότητα αλλά απέμενε η γη για να μπορέσει να ολοκληρωθεί  η ένταξη

Στο ίδιο πλαίσιο, ο Αποστόλου ανακοίνωσε και παραχώρηση 4 στρεμμάτων στο δήμο Καβάλας, στην περιοχή αγρόκτημα Ζυγού, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο φάκελος και να αποκτήσει νομιμότητα το έργο που αφορά σταθμό μεταφόρτωσης απορριμμάτων.  

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία