BACK TO
TOP
Εκδηλώσεις

Athens Cannabis Expo 2020

Ανακοινώνεται η διοργάνωση της Athens Cannabis Expo 2020. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στις 10 έως 12 Ιανουαρίου 2020 στον Ολυμπιακό Πόλο Φαλήρου (Tae Kwon Do).

fertilizers

50
0

Οι εκθέσεις κάνναβης δεν είναι κάτι καινούριο στην Ευρώπη και τον υπόλοιπο κόσμο αφού γίνονται παρόμοιες εκθέσεις και συνέδρια σε πάρα πολλές χώρες τα τελευταία χρόνια με μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων από τον επιστημονικό και εμπορικό τομέα με τεράστιο ενδιαφέρον και απήχηση από το κοινό και φυσικά, δεν είναι μόνο για εμπόρους και επαγγελματίες αφού όλοι οι εκθέτες πουλάνε τα προιόντα τους και λιανική.

Σκοπός της διοργάνωσης είναι να ενημερωθεί το κοινό για όλα τα προϊόντα και τις καινοτομίες που υπάρχουν στον τομέα της κάνναβης σε όλο τον κόσμο καθώς και τα τελευταία επιτεύγματα όσον αφορά την ιατρική και βιομηχανική χρήση της κάνναβης. Ελάτε να γνωρίσετε όλες τις καινοτόμες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της κάνναβης με πολλά διαφορετικά προϊόντα και υπηρεσίες όπως: CBD (κανναβιδιόλη), φαρμακευτική κάνναβη, κλωστική κάνναβη, ατμοποιητές, σπόροι κάνναβης, καλλυντικά, κοκτέιλ – ποτά με κάνναβη και πολλά άλλα.

Με ένα πλούσιο πρόγραμμα ομιλιών, παράλληλα με τη βασική έκθεση, θα προσπαθήσουμε να διαδώσουμε τα πλεονεκτήματα της κάνναβης και να ενημερώσουμε το κοινό που ενδιαφέρεται για την καλλιέργεια ή οποιαδήποτε άλλη εκμετάλλευσή της.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία