BACK TO
TOP
Αναγγελίες Εκδηλώσεων

Κάβα και (Grand) Réserve κρασί στη Θεσσαλονίκη

Η χημικός, οινολόγος-δημοσιογράφος Μαρία Νέτσικα την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019, στις 20:00μμ στα πλαίσια των συναντήσεων του Wine Club THESSALONIKI '96 θα περιγράψει τους παράγοντες που καθορίζουν το γευστικό προφίλ των κρασιών που φέρουν τις ενδείξεις Κάβα, Réserve και Grande Réserve, αφού η παλαίωση θεωρείται σημαντικός παράγοντας στη διαμόρφωση της ταυτότητάς τους όσο ωριμάζουν σε βαρέλια ή φιάλες. Μαζί της ο Άγγελος Ιατρίδης από το Κτήμα Άλφα. Θα ακολουθήσει τυφλή γευστική δοκιμή.

apepalaiwmenosoinoskavatheskh

7
0

Οι συναντήσεις του Wine Club THESSALONIKI ’96 τη σεζόν 2018 – 2019 πραγματοποιούνται σε αίθουσες του The Met Hotel (26ης Οκτωβρίου 48, Θεσσαλονίκη), είναι μηνιαίες και το κόστος παρακολούθησης της καθεμιάς είναι 20 ευρώ.

Περισσότερες πληροφορίες για το πώς μπορεί κανείς να γίνει μέλος του Wine Club THESSALONIKI '96 στο 2310 888311 ή στο info@wineplus.gr.

Το Wine Club THESSALONIKI '96, μια από τις παλαιότερες Λέσχες Φίλων Κρασιού στην Ελλάδα, διανύει την 23η χρονιά λειτουργίας του. Συνδυάζοντας την προσεκτική οργάνωση και συνέπεια μέσα στον χρόνο, τη σωστή οινική εκπαίδευση και ενημέρωση από επιστήμονες με τη φιλική ατμόσφαιρα, συνεχίζει να συγκεντρώνει τους οινόφιλους της Θεσσαλονίκης και κατ' επέκταση της Βόρειας Ελλάδας, να διευρύνει τις οινικές τους γνώσεις και να ικανοποιεί τις αναζητήσεις τους.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία