BACK TO
TOP
Αναγγελίες Εκδηλώσεων

Το μέλλον της ΚΑΠ σε συζήτηση στην Ξάνθη

Σε διάλογο με τους πολίτες με θέμα: «Το μέλλον της Κοινής Αγροτικής Πολιτικής της ΕΕ μετά το 2020» προσκαλούν την Πέμπτη 21 Μαρτίου, ώρα 12:00πμ στο Elisso Xenia Hotel (Βασιλίσσης Σοφίας 9, Ξάνθη) η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τo Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct Ξάνθης και το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης. Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Τάσος Χανιώτης, Διευθυντής Στρατηγικής, Απλοποίησης και Αναλύσεων Πολιτικής στη Γενική Διεύθυνση Γεωργίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

acapreformxanthisyzhthsh

14
0

Συνεργάζονται στη διοργάνωση το Europe Direct Κεντρικής Μακεδονίας και το Παράρτημα Θράκης του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας.

Το πρόγραμμα έχει διαμορφωθεί ως εξής:

11:30 – 12:00πμ > Προσέλευση/Εγγραφές

12:00 - 12:15μμ > Χαιρετισμοί

12:15 - 14:00μμ > Διάλογος με τους πολίτες και τον Τάσο Χανιώτη, Διευθυντή Στρατηγικής, Απλοποίησης και Αναλύσεων Πολιτικής στην  DG - AGRI

14:00μμ > Ελαφρύ γεύμα

Οnline εγγραφή για την παρακολούθηση της εκδήλωσης εδώ



Οι Διάλογοι Πολιτών αποτελούν εμβληματικές εκδηλώσεις της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην επικράτεια της ΕΕ και διοργανώνονται με τη μορφή δημόσιων συζητήσεων. Κατά τη διάρκεια τους διενεργούνται διαδραστικές δημοσκοπήσεις και τίθενται ερωτήματα από τους πολίτες προς τον κύριο ομιλητή. Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, μέχρι την πλήρωση των διαθέσιμων θέσεων.

Σε ό,τι αφορά την ΚΑΠ, συνίσταται σε ένα σύνολο κανόνων και μηχανισμών που ρυθμίζουν την παραγωγή, την επεξεργασία και το εμπόριο των γεωργικών προϊόντων στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Η ισχύς της ξεκίνησε το 1962 και θεωρείται από τους πιο σημαντικούς τομείς εφαρμογής πολιτικής της ΕΕ, μια και το ποσοστό επί του προϋπολογισμού της ΕΕ που της αναλογεί είναι περίπου 39%. 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία