BACK TO
TOP
Παρουσιάσεις

Απολογισμός της Great Greek Exports and Trade για τη Fruit Logistica

Στο Βερολίνο στα πλαίσια της εμπορικής έκθεσης για το παγκόσμιο εμπόριο νωπών φρούτων και λαχανικών Fruit Logistica 2019 βρέθηκε η Great Greek Exports and Trade.

aexceptionalgreecefruitlogistica

38
0

Η φετινή διοργάνωση πραγματοποιήθηκε από 6 έως 8 Φεβρουαρίου 2019 στο εκθεσιακό κέντρο Berlin ExpoCenter City και φιλοξένησε πάνω από 3.500 εκθέτες από περισσότερες από 80 χώρες και πάνω από 75.000 αγοραστές και εμπορικούς επισκέπτες από 130 χώρες. Παρουσιάστηκαν όχι μόνο ποιοτικά προϊόντα αλλά και σπουδαία τεχνολογικά επιτεύγματα, που εκτιμάται ότι αλλάζουν τους συμβατικούς κανόνες παραγωγής, συγκομιδής και τυποποίησης των προϊόντων του κλάδου.

Στην έκθεση εκπροσωπήθηκαν η Περιφέρεια Ηπείρου, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και η Περιφέρεια Πελοποννήσου, με ένα σημαντικό αριθμό εκθετών, παρουσιάζοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τα ποιοτικά προϊόντα της ελληνικής παραγωγής.

Δυναμικό ‘παρών’ έδωσαν 35 και πλέον εταιρείες του κλάδου των νωπών φρούτων και λαχανικών, μεταξύ των οποίων οι: ALFAVITA, ANTONIOS KOUTSOGIANNOPOULOS & SONS GR, OPORELLO SA, ANATOLI SA, KAPLANIS FRUITS, INA PLASTICS κ.ά., οι οποίες απέδειξαν τη δυναμική του στις διεθνείς αγορές μέσα από την ποικιλία και την ποιότητα των προϊόντων τους και την εκθεσιακή ταυτότητα 'Exceptional Greece' της Great Greek Exports and Trade.



Η ποιότητα τους, που βασίζεται στις ορθές γεωργικές πρακτικές αλλά και στην μακρά ελληνική διατροφική κουλτούρα, κρίνεται ότι συνέβαλε στο να ξεχωρίσουν ανάμεσα στις δεκάδες συμμετοχές χωρών απ’ όλο τον κόσμο και έγινε πόλος έλξης εκατοντάδων επισκεπτών κατά τη διάρκεια της έκθεσης. Όπως μεταφέρεται, οι εκθέτες πραγματοποίησαν σημαντικό αριθμό εμπορικών συναντήσεων, ανανέωσαν υπάρχουσες εμπορικές συμφωνίες, πραγματοποίησαν νέες και έδειξαν στους ξένους αγοραστές ότι η εκθεσιακή τους παρουσία και κουλτούρα έχει αναβαθμιστεί σημαντικά τα τελευταία χρόνια.

Η επιτυχημένη διοργάνωση της ελληνικής συμμετοχής από την Great Greek Exports and Trade αποδίδεται και στην υψηλής αισθητικής κατασκευή των περιπτέρων, στην άρτια προετοιμασία και τις προσκλήσεις αγοραστών, που λειτούργησαν ουσιαστικά, βοηθώντας τις συμμετέχουσες εταιρείες να βρουν νέα δίκτυα διανομών, αγοραστές και αλυσίδες super market.

Στην κατεύθυνση της υποστήριξης και ενίσχυσης της ελληνικής εξαγωγικής κοινότητας, η Great Greek Exports and Trade προγραμματίζει τη συμμετοχή της σε περισσότερα από 55 δημοφιλή εκθεσιακά γεγονότα και δράσεις στον κλάδο των τροφίμων και ποτών σε όλο τον κόσμο για το 2019 και 2020. Η επόμενη εκθεσιακή συνάντηση για τον κλάδο είναι η Δ.Ε. WOP στο Ντουμπάι από τις 9-11/12/2019 ενώ το ραντεβού με τη Fruit Logistica ανανεώνεται για το 2020 (5-7/2/2020) με την προσδοκία για μια μεγαλύτερη και με περισσότερα προϊόντα ελληνική συμμετοχή.
 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία