Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Προϊόντα

∆είχνει χαρακτήρα το βαµβάκι και δοκιµάζει υψηλότερα

Με βοήθεια από τα δυνατά θεµελιώδη στοιχεία του, το βαµβάκι κρατήθηκε σε όλες τις προσπάθειες διόρθωσης και δοκίµασε εντός της εβδοµάδας τα υψηλά του, πιάνοντας για τα συµβόλαια Μαΐου ‘22 τα 130 σεντ.

papadogianis_M_3_5__6__2_2__1___1___1___1__2_2__1__2_2_2_2_2_3_2

Γιάννης Παπαδογιάννης

194
0

Νέα Υόρκη

Η ξηρασία στο Τέξας και η µικρότερη παραγωγή στην Ινδία βοήθησαν στην άνοδο. Aκολουθούν και σταδιακά µειώνουν την απίστευτα µεγάλη διαφορά σε τιµή µε τη φετινή σοδειά οι τιµές συµβολαίων ∆εκεµβρίου ‘22, που αντικατοπτρίζουν τις τιµές της νέας σοδειάς. Συγκεκριµένα ο ∆εκέµβριος ‘22 έπιασε τα 108 σεντς, δηλαδή 18 σεντς χαµηλότερα από τον τελευταίο φετινής σεζόν µήνα, Ιούλιο ‘22.

Ελληνική αγορά

Πάγωσαν λίγο οι προπωλήσεις, καθώς οι εκκοκκιστές αναµένουν να δουν πόσα βαµβάκια θα σπαρθούν. Ο πόλεµος στην Ουκρανία έχει προκαλέσει µεγάλες αλλαγές στις τιµές των δηµητριακών και σε αρκετές χώρες εκτιµάται ότι αυτό µπορεί να φέρει αλλαγές στις σπορές. Από την πλευρά των αγοραστών, επειδή το χρηµατιστήριο συνεχίζει να ανεβαίνει δεν υπάρχει η ίδια πίεση για αγορές, χωρίς αυτό να σηµαίνει πως δεν υπάρχει ζήτηση. Μένει να φανεί πως θα αντιδράσουν τα κλωστήρια στις νέες αυξήσεις των τιµών. Αρκετοί θεωρούν πως πλέον δεν θα µπορέσουν να πληρώσουν υψηλότερες τιµές, καθώς το νήµα δεν ακολουθεί.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία