BACK TO
TOP
Βαμβάκι

Παραγγελίες στα 75 σεντς η λίμπρα από τουρκικά κλωστήρια

Δραστηριοποιείται ξανά η αγορά βάμβακος, κατόπιν της Χριστουγεννιάτικης διακοπής. Κυκλοφορούν παραγγελίες κυρίως από τουρκικά κλωστήρια σε τιμές περί τα 75 σεντς ανά λίμπρα για καλά βαμβάκια.

7f

35
0

Παράλληλα οι εμπορικοί οίκοι εκφράζουν ενδιαφέρον αλλά δεν μπορούν για την ώρα να πληρώσουν τα ίδια επίπεδα σε ανοιχτής τιμής συμβόλαιο, καθώς υπάρχουν φτηνότερες εναλλακτικές από άλλες σοδειές. Η δυναμική του χρηματιστηρίου δίνει ολοένα πιο υποσχόμενες τιμές στα λιγοστά πλέον φιξαρίσματα των εκκοκκιστών.

Σε υψηλά οχταμήνου ανακάμπτει το βαμβάκι

Οι ταύροι κυριαρχούν το τελευταίο διάστημα στην αγορά βάμβακος, με την τάση να δείχνει προθέσεις για εξασφάλιση υψηλότερου εύρους τιμών έπειτα και από την εξασφάλιση των 70 σεντς ανά λίμπρα στο χρηματιστήριο προ ολίγων ημερών.

Στο πλαίσιο αυτό η έκθεση προσφοράς και ζήτησης του USDA έγινε αποδεκτή με ιδιαίτερη αγοραστική από τους συντελεστές, οι οποίοι λειτουργούν σε μια αγορά που καθορίζεται κυρίως από τις μεταβολές στην προσφορά, παρά από την αύξηση της ζήτησης η οποία παραμένει σε σταθερά επίπεδα. Συγκεκριμένα ο όγκος προϊόντων για συμβόλαια μελλοντικής εκμίσθωσης έπεσε κατά 8.612 παρτίδες στις 25.353 την εβδομάδα που πέρασε. Όλα αυτά γίνονται εν αναμονή της άφιξης του αντιπροέδρου της Κίνας συνοδευόμενου από εμπορική αντιπροσωπία την επόμενη εβδομάδα για την υπογραφή της πρώτης φάσης εμπορικής συνεργασίας ανάμεσα στις δυο υπερδυνάμεις.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία