Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Βαμβάκι

Εκλογές και δεύτερο κύµα κορωνοϊού διορθώνουν την αγορά

Το δεύτερο κύµα της πανδηµίας και οι επιπλοκές που δείχνει πως έρχονται φόβισε τους επενδυτές, µε αποτέλεσµα όλα τα χρηµατιστήρια να σηµειώνουν σηµαντικές απώλειες.

papadogianis_M_3_8

Γιάννης Παπαδογιάννης

203
0

Παράλληλα η αβεβαιότητα από τις εκλογές στις ΗΠΑ δηµιούργησε ένα ακόµα κίνητρο για ρευστοποιήσεις παλαιότερων τοποθετήσεων. Το βαµβάκι έχοντας πιάσει πρόσφατα υψηλά λίγο πάνω από τα 72 σεντς, διόρθωσε προς τα 70 σεντς, επιβεβαιώνοντας αρκετούς αναλυτές που µιλούσαν για «υπερ-αγορασµένο» βαµβάκι και γενικά εµπορεύµατα. Φυσικά όσο το χρηµατιστήριο διορθώνει, οι κλώστες θα προσφέρουν µια στήριξη µε τις αγορές και φιξαρίσµατα.

Η ζήτηση εξακολουθεί να είναι έντονη, κυρίως από την Κίνα και το Πακιστάν για καλές και υποδεέστερες ποιότητες αντίστοιχα. Οι δουλειές όµως που βγαίνουν είναι λίγες, καθώς οι εκκοκκιστές έχουν αιφνιδιαστεί από τη µέχρι πρότινος ραγδαία χρηµατιστηριακή άνοδο και προτίµησαν να µειώσουν τις προσφορές τους. Παράλληλα, όσον αφορά τις καλές ποιότητες, προτιµούν να κρατήσουν αυτά τα αποθέµατα για αργότερα, προσδοκώντας σε υψηλότερες τιµές πωλήσεων. Πριν από την τελευταία διόρθωση η σοδειά µας για τις µέτριες ποιότητες έπιανε επίπεδα των 70-71 σεντς.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία