Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Βαμβάκι

Αντιστάθηκε στη γενικευµένη πτώση των αγορών το βαμβάκι

Πήραµε µια γεύση από την ανάποδη κίνηση των µαζικών πωλήσεων στις αγορές. Φυσικά το βαµβάκι δεν µπόρεσε να ξεφύγει από τη γενικευµένη πτώση αν και πρέπει να σηµειωθεί ότι κρατήθηκε πολύ καλύτερα σε σύγκριση µε αλλά εµπορεύµατα.

pιφ87θφ__1__2_2

Γιάννης Παπαδογιάννης

722
0

Στο Τέξας έβρεξε µεν, αλλά οι ανησυχίες δεν εξελήφθησαν. Οι εκτάσεις στις Ηνωµένων Πολιτειών Αµερικής είναι αυξηµένες κατα 10% και λόγω καιρού η σοδειά δεν θα συγκοµιστεί νωρίτερα από τα µέσα Οκτωβρίου. Αυτό δίνει ένα πολύ ωραίο παράθυρο για πωλήσεις/εξαγωγές της σοδειάς µας µέχρι και τον Νοέµβριο.

Ήταν µια ήσυχη εβδοµάδα όσον αφορά τις πωλήσεις εκκοκκισµένου. Η υψηλή µεταβλητότητα και η πτώση στο χρηµατιστήριο προκάλεσε διστακτικότητα στους αγοραστές. Παράλληλα και οι εκκοκκιστές έχοντας προπωλήσει ήδη περίπου 40.000 τόνους προτίµησαν να µην βγουν µε δυναµικές προσφορές, παρα µόνο αν λάβουν κάποια εξαιρετική τιµή. Οι σπορές ολοκληρώθηκαν µε επιτυχία και απ’ ότι φαίνεται οι εκτάσεις θα είναι ελαφρά χαµηλότερες από τις περσινές. Το δολάριο ισχυροποιείται και φυσικά αυτό µας χαροποιεί, αναµένουµε τις νέες τιµές που θα διαµορφωθούν στη φυσική αγορά.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία