BACK TO
TOP
Farming

Στα νέα της γραφεία η εταιρεία φυτοπροστασίας FMC

Από τον Νοέμβριο του 2017, η FMC συνεργάζεται με την DuPont, της οποίας το σημαντικότερο τμήμα του χαρτοφυλακίου φυτοπροστατευτικών προϊόντων της καθώς και το ερευνητικό κομμάτι πέρασε στα χέρια της FMC.

fmc_diokolanos

Βασίλης Σοφός

110
0

Σε ένα υπερσύγχρονο βιοκλιματικό κτίριο θα στεγάζεται πλέον η εταιρεία FMC, έχοντας αισίως συμπληρώσει ένα χρόνο παρουσίας στην ελληνική αγορά. Τα γραφεία βρίσκονται πλέον στη Λ. Συγγρού 248, τα οποία σήμερα Παρασκευή 14/12 φιλοξένησαν το κοινό στα εγκαίνια που πραγματοποίησε η εταιρεία.


Από αριστερά: Ο Δ/νων Σύμβουλος της εταιρεία Γιάννης Διοκαράντος, ο Δ/ντής πωλήσεων Χρήστος Θεοχάρης και ο  διευθυντής Marketing & B2B GR&CY  Γιώργος Γαλένος.

Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στους χώρους των γραφείων και να μιλήσουν με τους ανθρώπους της FMC.



Στα πλαίσια της εκδήλωσης, ο Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας Γιάννης Διοκαράντος τόνισε την σημαντική για την εταιρεία συνεργασία με την DuPont και την ίδια στιγμή σημείωσε ότι με την εξαγορά της Cheminova A/S από το 2015, η FMC γίνεται η 5η μεγαλύτερη εταιρεία φυτοπροστατευτικών προϊόντων στον κόσμο.

Όπως αναφέρθηκε στην εκδήλωση, η εταιρεία πιστεύει ότι πέτυχε να εδραιωθεί στην ελληνική αγορά και αυτό είχε ως αποτέλεσμα την αύξηση των πωλήσεων.



Ο κύριος Διοκαράντος τόνισε επίσης την συνεισφορά των έμπειρων συνεργατών στην ανάπτυξη της εταιρείας στην ελληνική αγορά. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι νέοι χώροι ανταποκρίνονται στα αυστηρά κριτήρια ασφαλείας που έχει ορίσει η FMC.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

Ροή Ειδήσεων

Ροή Ειδήσεων Προγράμματα Farming Πληρωμές