BACK TO
TOP
Αγορά Εισροών

Σημαία ΣΠΕΛ η ενίσχυση γεωργίας με ποιοτικά προϊόντα θρέψης

Σε μια ζεστή εκδήλωση, που αποτέλεσε παράλληλα και ευκαιρία ενός γόνιμου διαλόγου για τις εξελίξεις στον χώρο των λιπασμάτων και την γεωργία, ο Σύνδεσμος Παραγωγών και Εμπόρων Λιπασμάτων (ΣΠΕΛ) έκοψε την Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, παρουσία του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, Σταύρου Αραχωβίτη.

KAR_4710_copy

49
0

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, σε κεντρικό εστιατόριο της Αθήνας (Warehouse35, Αμπελόκηποι) ο Πρόεδρος του ΣΠΕΛ, κ. Νίκος Κουτσούγερας, αναφέρθηκε στην καθοριστική σημασία του κλάδου των λιπασμάτων στην ενίσχυση της ελληνικής γεωργίας και στην παραγωγή προϊόντων ποιότητας και ταυτότητας.  



Επιπλέον, την εκδήλωση τίμησαν ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ κ. Κουρεμπές Φάνης μαζί με τα μέλη του ΣΠΕΛ, εκπροσώπους από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, συνεργάτες του ΣΠΕΛ, αλλά και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές και να συζητήσουν για τα νέα δεδομένα που δημιουργούνται στη αγορά λιπασμάτων και των προϊόντων θρέψης, καθώς και για τις προοπτικές της ελληνικής γεωργίας.

Να σημειωθεί ότι η τυχερή που κέρδισε το φλουρί της πίτας του ΣΠΕΛ ήταν η μεταπτυχιακή φοιτήτρια του ΓΠΑ, Αγάπη- Γεωργία Κατσουλίερη η οποία το προηγούμενοι διάστημα πραγματοποίησε την πρακτική της άσκηση στον Σύνδεσμο.



Φωτογραφίες: Γεωργία Καραμαλή

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία