BACK TO
TOP
Καινοτόμες Λύσεις

Καλλιέργεια 125 εκατ. στρεμμάτων με ψηφιακή διαχείριση επιτυγχάνει η Syngenta Group

Επιτυχία ορόσημο για τον Όμιλο Syngenta που έκανε εφικτή την καλλιέργεια 125 εκατομμυρίων στρεμμάτων γης με την χρήση ψηφιακών υπηρεσιών του ομίλου, διαχειριζόμενων από παραγωγούς.

Greg_Meyers__drone_image_corn_field

15
0

Ο Όμιλος Syngenta είναι η μόνη γεωργική εταιρεία που διαθέτει κορυφαίες πλατφόρμες ψηφιακών υπηρεσιών στις τέσσερις κορυφαίες γεωργικές αγορές: τις Ηνωμένες Πολιτείες, τη Βραζιλία, την Κίνα και την Ανατολική Ευρώπη.

Η κορυφαία γκάμα ψηφιακών υπηρεσιών του Ομίλου περιλαμβάνει προηγμένο εντοπισμό, επιλογή σπόρων, υποστήριξη αποφάσεων, σύστημα διαχείρισης κινδύνων από καιρικές συνθήκες, οικονομικό σχεδιασμό, καθώς επίσης διαχείριση εργασιών της καλλιέργειας και της εκμετάλλευσης.

Ο Greg Meyers, Διευθυντής Πληροφοριών και Ψηφιακός Λειτουργός του Ομίλου Syngenta δήλωσε ότι: «Πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι ψηφιακές καινοτομίες στη γεωργική τεχνολογία θα οδηγήσουν σε καλύτερη, πιο «πράσινη» και πιο βιώσιμη γεωργία. Ως τοπικός συνεργάτης με διεθνή χαρακτήρα  συνεργαζόμαστε με τους παραγωγούς  στην διαχείριση των 125 εκατομμυρίων στρεμμάτων εκτάσεων με την χρήση των ψηφιακών υπηρεσιών μας, δίνουμε το παράδειγμα και κάνουμε το μέλλον πραγματικότητα»

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία