Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Business

Χάνει κτηνοτρόφους αλλά στήνει… ακαδημία προσωπικού η Δωδώνη

Την ώρα που όλο και περισσότεροι παραγωγοί επιλέγουν να διακόψουν τη συνεργασία μαζί της, διαμαρτυρόμενοι για τις καθυστερήσεις στις πληρωμές και η περιβόητη συνεδρίαση του Δ.Σ. που θα δώσει το στίγμα για την τιμολογιακή πολιτική της νέας σεζόν πηγαίνει από αναβολή σε αναβολή, η διοίκηση της Δωδώνη κάνει λόγο για νέες προσλήψεις καθώς και τη δημιουργία… ακαδημίας εκπαίδευσης προσωπικού.

Τμηματικές πληρωμές από τη Δωδώνη για αιγοπρόβειο

2
1

Σε ανακοίνωσή της η γαλακτοβιομηχανία γνωστοποιεί ότι εντάχθηκαν στο δυναμικό της ο Κωνσταντίνος Νέσσερης, -στέλεχος με καριέρα στη ΦΑΓΕ και τη Μινέρβα- και  ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου, με προϋπηρεσία στην ΤΙΤΑΝ και τη ΜΕΒΓΑΛ.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας

 

«Ενισχύεται σημαντικά η ΔΩΔΩΝΗ στη νέα φάση που διανύει και που έχει ως στόχο τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής εταιρείας που θα αναπτύσσεται και θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στις νέες συνθήκες που διαμορφώνονται στην αγορά. Η εταιρεία συνεχίζει το πρόγραμμα προσλήψεων ώστε να  ενισχυθεί οργανωτικά  και προχωράει στην έναρξη της Ακαδημίας ΔΩΔΩΝΗ, ένα καινοτόμο πρόγραμμα κατάρτισης προσωπικού.Ήδη η εταιρεία έχει εντάξει στο δυναμικό της στελέχη τόσο σε νεοσύστατες θέσεις στους τομείς των οικονομικών τμημάτων καθώς και του τμήματος πληροφοριακών συστημάτων, όσο και σε κενές θέσεις όπως ο τομέας της διαχείρισης της παραγωγής.

Πιο συγκεκριμένα, τη Διεύθυνση Παραγωγής ανέλαβε ο Κωνσταντίνος Νέσσερης, ο οποίος διαθέτει 15ετή εμπειρία στην  παραγωγή φέτας, εργαζόμενος στην εταιρεία ΦΑΓΕ και τη ΜΙΝΕΡΒΑ, ενώ στο βιογραφικό του συγκαταλέγεται η δημιουργία σειράς καινοτόμων προϊόντων.

Ο Μιλτιάδης Παπαϊωάννου ανέλαβε τον τομέα λειτουργίας λογιστικού κόστους, διαθέτοντας σημαντική εργασιακή εμπειρία, με προϋπηρεσία σε εταιρείες όπως η ΤΙΤΑΝ και η ΜΕΒΓΑΛ.

Σημαντική στήριξη στους εργαζομένους της εταιρείας αποτελεί και η νέα πρωτοβουλία Ακαδημία ΔΩΔΩΝΗ, που στόχο έχει την επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, προκειμένου να βελτιωθούν οι δεξιότητες και οι γνώσεις τους, μέσω προγραμμάτων κατάρτισης, ώστε όλοι οι εργαζόμενοι να λάβουν εξειδικευμένες γνώσεις στους τομείς εργασίας τους.

Παράλληλα, με αφορμή τον εορτασμό 50 χρόνων της ΔΩΔΩΝΗΣ, η εταιρεία θα αναλάβει πλήρως την κατάρτιση δεξιοτήτων πληροφορικής για 50 παιδιά εργαζομένων.

Οι παραπάνω ενέργειες αποτελούν σημαντικές επενδύσεις για το ανθρώπινο δυναμικό της ΔΩΔΩΝΗΣ και εντάσσονται στη στρατηγική μετασχηματισμού της εταιρείας και βελτίωσης της αποτελεσματικότητάς της, ώστε να μπορέσει  να ενδυναμώσει τη θέση και την ανταγωνιστικότητά της στην εγχώρια και διεθνή αγορά».

 

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

11-11-2013 15:47Δημητρης

την ωρα που χιλιαδες κτηνοτροφοι της ηπειρου ψωμοζουνε και δεν μπορουν να πληρωσουν ουτε το ρευμα η δοιηκηση της δωδωνης κανει σεμιναρια μηπως τελικα τα σεμιναρια πρεπει να τα κανουν οι δοιηκουντες γιατι το καραβι μπαζει νερα και λιγος χρονος απομενει μεχρι την βυθιση του.

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία