Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Business

«Σταθερή βούληση της κυβέρνησης η στήριξη των γουνοποιών»

«Σταθερή βούληση της κυβέρνησης η στήριξη των γουνοποιών»

0
1

Η Υπουργός επισήμανε ότι η κυβέρνηση γνωρίζει  τις αρνητικές επιπτώσεις στο εμπόριο της γούνας  που δημιουργεί η αστάθεια  στην  Ανατολική Ευρώπη  καθώς και τα προβλήματα του εμπάργκο  της Ρωσίας ενώ τόνισε ότι «εργαζόμαστε για την  γρήγορη και πλήρη άρση του»

Η κ. Κόλλια-Τσαρουχά έκανε μνεία επίσης  και στα προβλήματα που δημιουργούνται από φιλοζωικές  οργανώσεις  επισημαίνοντας όμως την ανάγκη χιλιάδων  κάτοικων  και εργαζόμενων της Καστοριάς που βασίζονται στην παραγωγή της γούνας  για να επιβιώσουν  και να ζήσουν αξιοπρεπώς.

Η Υπουργός  τόνισε  ότι «η τέχνη της γούνας σε καμμιά περίπτωση  δεν πρέπει να χαθεί αλλά να επεκταθεί  και να εξελιχθεί  μέσα από την  εκπαίδευση  και τα τεχνολογικά ιδρύματα.

«Διοργανώσεις και δράσεις όπως η Διεθνής Έκθεση Γούνας μας βοηθούν να ξεφύγουμε  από το συγκεντρωτισμό  της Αθήνας  και της Θεσσαλονίκης  και βοηθούν  στη δημιουργία  μιας Ελλάδας Παραγωγικής  και αποδοτικής  σε όλη την  έκταση της  με ανθρώπους  που θα αναδεικνύονται  σε όλη την επικράτεια της και που θα ευημερούν χωρίς να χρειάζεται να ξενιτευτούν.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

10-05-2015 22:36Vassilis

Αυτά να βλέπουν όσοι νόμιζαν ότι ψήφισαν αριστερή κυβέρνηση. Σιγά μην δεν κανουν τα χατίρια των γουναράδων. Αν τους ένοιαζε ο κόσμος θα τους βοηθούσαν να αλλάξουν επάγγελμα. Τώρα θα τους καταδικάsουν για μερικά ακόμη χρόνια και θα μοιράσουν μερικά ακομη εκατομμυρια στους φίλους τους τους γουναράδες.

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Επιλογές από τα έντυπα