Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Business

Εντός των ημερών η Κάρτα Αγρότη με εγγύηση τις επιδοτήσεις

Εντός των ημερών η Κάρτα Αγρότη με εγγύηση τις επιδοτήσεις

0
2
Οι µέχρι στιγµής πληροφορίες κάνουν λόγο για µια κάρτα που θα δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελµατίες του αγροτικού χώρου να έχουν ένα κλιµακούµενο πιστωτικό όριο ανάλογα µε τα επίπεδα ενιαίας ενίσχυσης που δικαιούνται. Μ’ αυτή θα µπορούν να κάνουν αγορές αγροτικών εφοδίων, µηχανολογικού εξοπλισµπού και παντός είδους αγαθών απαραίτητων για την υποστήριξη της παραγωγικής τους διαδικασίας.

Ήδη προς την κατεύθυνση αυτή η Τράπεζα Πειραιώς έχει ξεκινήσει επαφές µε τις µεγάλες επιχειρήσεις αγροτικών εφοδίων και εξοπλισµού, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να συµβληθούν µε την κάρτα που θα δίνει τη δυνατότητα για ειδικές προσφορές - εκπτώσεις στους αγρότες µέλη που θα τη χρησιµοποιούν.

Αυτά που δεν έχει  προς το παρόν ξεκαθαριστεί είναι το επιτόκιο µε το οποίο θα τοκίζονται οι δαπάνες της κάρτας και το οποίο ενδεχοµένως να ξεκινήσει από ένα ύψος της τάξεως του 6,5% και ανάλογα µε τις συνθήκες ρευστότητας που θα επικρατήσουν στην εγχώρια τραπεζική αγορά να µπορεί πιθανότατα να µειωθεί σε δεύτερο χρόνο.

Διαβάστε περισσότερα στην Agrenda που κυκλοφορεί μαζί με το περιοδικό el το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου.
Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου

09-02-2016 14:48ΦΓ

Άλλο ένα κόλπο για να χρεώσουν τον κόσμο και να φάνε σπίτια και χωράφια. Αντί να πάρουν μέτρα να μειωθεί το κόστος παραγωγής και να αυξηθούν οι τιμές παραγωγού κοροϊδεύουν τον κόσμο με κάρτες.

Απάντηση

07-02-2016 00:37Agrotis

Όταν θα ανακοινωθεί το επιτόκιο που συνοδεύει τις κάρτες θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος.

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Επιλογές από τα έντυπα