BACK TO
TOP
Business

Η Σκλαβενίτης μπαίνει στο e-food

Πρόκειται για μία συνεργασία που έχει ως στόχο τη διανομή e-παραγγελιών σε όσους δεν επιθυμούν να επισκέπτονται σούπερ μάρκετ αυτή την περίοδο.

σκλαβεν

46
2

Η συνεργασία με την e-food ξεκίνησε με στόχο την άμεση εξυπηρέτηση των καταναλωτών της Σκλαβενίτης και την κατ’ οίκον παράδοση των e-παραγγελιών. Η συνεργασία αυτή τη στιγμή εφαρμόζεται πιλοτικά στην περιοχή του Περιστερίου, ενώ από την επόμενη εβδομάδα στοχεύεται η κάλυψη όλης της Αττικής.
Μέσα από την πλατφόρμα του e-food οι χρήστες της περιοχής του Περιστερίου, έχουν την δυνατότητα να παραγγείλουν ανάμεσα σε 2.500 βασικά προϊόντα από όλες τις κατηγορίες (τρόφιμα, φρούτα, χαρτικά, καθαριστικά κ.α.) και να έρθουν στον χώρο τους.

Πηγές κοντά στην εταιρεία Ελληνικές Υπεραγορές Σκλαβενίτης, ανέφεραν πως η αλυσίδα βρίσκεται σε συνεχή διερεύνηση εναλλακτικών, καινοτόμων προσεγγίσεων που διευκολύνουν τους Έλληνες καταναλωτές. "Στο πλαίσιο της εξαιρετικά δύσκολης συγκυρίας που επηρεάζει ολόκληρη την ελληνική κοινωνία και με στόχο την ασφαλέστερη και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού, σήμερα τέθηκε σε πιλοτική εφαρμογή η πώληση συγκεκριμένων κωδικών προϊόντων (είδη πρώτης ανάγκης) μέσω της πλατφόρμας e-food, στην περιοχή του Περιστερίου", σημείωσαν.

"Στόχος μας" ανέφεραν οι ίδιες πηγές "είναι να δράσουμε ακόμη πιο ουσιαστικά στην κατεύθυνση της απομακρυσμένης εξυπηρέτησης των καταναλωτών, μέσω μιας πλατφόρμας που τους είναι ήδη γνώριμη".


Σχόλια (2)
Προσθήκη σχολίου

04-04-2020 11:17eleni fonsoy

παραγγελια

Απάντηση Συνολικές απαντήσεις (1)
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία