Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Πληρωμές

Πιστώθηκε η ενίσχυση των 85,9 εκατ. για την αγορά ζωοτροφών

Ολοκληρώθηκε τελικά αργά το απόγευμα της Παρασκευής 3ης Φεβρουαρίου η διαδικασία πίστωσης της ενίσχυσης 85,9 εκατ. ευρώ για την αγορά ζωοτροφών στους λογαριασμούς 65.974 κτηνοτρόφων, ξεπερνώντας κάποια κολλήματα της τελευταίας στιγμής.

atm_xrimata

59059
414

Στους λογαριασμούς των κτηνοτρόφων τα ποσά από την ενίσχυση των 85,9 εκατ. για την αγορά ζωοτροφών

Σε τεχνικό πρόβλημα αποδίδεται η καθυστέρηση της πληρωμής της ενίσχυσης για τις ζωοτροφές, με πηγές που παρακολουθούν από κοντά τη διαδικασία, να διαβεβαιώνουν το Agronews πως η πίστωση των ποσών στους δικαιούχους κτηνοτρόφους ολοκληρώνεται σήμερα.

Ένα σφάλμα στο αρχείο που έφυγε νωρίτερα σήμερα (Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου) στην Τράπεζα της Ελλάδος, είχε ως αποτέλεσμα να κολλήσει προσωρινά η πληρωμή. Η επαναποστολή του αρχείου ολοκληρώθηκε και όλα είναι τακτοποιημένα προκειμένου να γίνει η πίστωση στους λογαριασμούς των 65.974 δικαιούχων των 85,9 εκατ. ευρώ του Μέτρου 22 «Έκτακτη προσωρινή στήριξη σε γεωργούς και ΜΜΕ που πλήττονται ιδιαίτερα από τις επιπτώσεις της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία».

Νωρίτερα το Agronews έγραφε:

Από ώρα σε ώρα αναμένεται η πίστωση των ποσών στους λογαριασμούς των δικαιούχων κτηνοτρόφων από την ενίσχυση για την αγορά ζωοτροφών, με τις τελευταίες πληροφορίες να θέλουν τη δισκέτα με το αρχείο πληρωμών να έχει ήδη φτάσει στην τράπεζα.

Μέσα στο απόγευμα της Παρασκευής 3 Φεβρουαρίου αναμένεται να ξεκινήσει η πληρωμή των 85,9 εκατ. ευρώ σε 65.974 ενταγμένους στο Μέτρο 22, με τα χρήματα να είναι διαθέσιμα για ανάληψη από τα ATM της Τράπεζας Πειραιώς. 

Νωρίτερα το Agronews έγραφε:

Μέσα στη μέρα αναμένεται η πληρωμή των κτηνοτρόφων για την ενίσχυση ζωοτροφών

Εντός της ημέρας αναμένεται να ξεκινήσει η διαδικασία πληρωμής της ενίσχυσης για την αγορά ζωοτροφών μέσα από το Μέτρο 22, με στελέχη της κυβέρνησης να διαβεβαιώνουν πως τα ποσά θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου. 
Οι ενισχύσεις που θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων κτηνοτρόφων είναι αφορολόγητες, ακατάσχετες και ανεκχώρητες στα χέρια του Δημοσίου ή τρίτων, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει ειδική ρύθμιση που ψηφίστηκε από τη Βουλή για τις ανάγκες της συγκεκριμένης πληρωμής.

Πάντως σε δηλώσεις του ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης στη Θεσσαλονίκη, λίγο πριν τα εγκαίνια της Zootechnia το απόγευμα της Πέμπτης 2 Φεβρουαρίου, ανέφερε πως σε περίπτωση που η πληρωμή δεν γίνει την Παρασκευή, τότε είναι βέβαιο πως τα χρήματα θα πληρωθούν τη Δευτέρα 6 του μήνα.

Νωρίτερα το Agronews έγραφε:

Όλα έτοιμα για πληρωμή των κτηνοτρόφων με τα 86 εκατ. ζωοτροφών την Παρασκευή

Στους λογαριασμούς των 65.000 περίπου δικαιούχων πιστώνεται την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου η ενίσχυση των 85,9 εκατ. ευρώ για την αγορά ζωοτροφών.

Την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου κατατέθηκε στη Βουλή και η ειδική τροπολογία για το αφορολόγητο και ακατάσχετο της ενίσχυσης ζωοτροφών και ανοίγει ο δρόμος για την πληρωμή, με τα ποσά να αναμένεται ότι θα πιστωθούν στους λογαριασμούς των δικαιούχων την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου.

Στην επικείμενη πληρωμή αναφέρεται και ο βουλευτής Λάρισας, Μάξιμος Χαρακόπουλος, έπειτα από συνάντηση που είχε με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, Γιώργο Στύλιο, ο οποίος του επιβεβαίωσε πως τα χρήματα θα πιστωθούν στις 3 Φεβρουαρίου, κάτι για το οποίο είχε ενημερώσει με σχετικό ρεπορτάζ το Agronews από την περασμένη Τρίτη.  
Πάντως σε δηλώσεις του ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης στη Θεσσαλονίκη, λίγο πριν τα εγκαίνια της Zootechnia το απόγευμα της Πέμπτης 2 Φεβρουαρίου, ανέφερε πως σε περίπτωση που η πληρωμή δεν γίνει αύριο, τότε είναι βέβαιο πως τα χρήματα θα πληρωθούν τη Δευτέρα 6 του μήνα.

Η σχετική ανακοίνωση του βουλευτή Μάξιμου Χαρακόπουλου:

Εξετάζεται ενίσχυση ζωοτροφών και για νεοεισερχόμενους κτηνοτρόφους

 

Αύριο «ζεστό χρήμα» αφορολόγητο και ακατάσχετο στους κτηνοτρόφους

 «Η κυβέρνηση στη δύσκολη αυτή συγκυρία, που επιβαρύνεται από εξωγενείς κρίσεις με συνέπειες στον πρωτογενή τομέα, στέκεται δίπλα στον αγρότη και τον κτηνοτρόφο. Δείγμα αυτής της στήριξης είναι και οι ενισχύσεις στους κτηνοτρόφους μας για την αγορά ζωοτροφών, ύψους 89 εκατομμυρίων ευρώ. Θέλω να ευχαριστήσω την ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, με την οποία έχω στενή συνεργασία για την αντιμετώπιση των προβλημάτων του αγροτικού κόσμου. Εκτιμώ ιδιαίτερα την κατανόηση του φίλου υφυπουργού για τους νεοεισερχόμενους στο επάγγελμα κτηνοτρόφους το 2021 και το γεγονός ότι εξετάζεται η δυνατότητα να υπάρξει και νέα πληρωμή και γι’ αυτούς». Τα παραπάνω τόνισε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος μετά τη συνάντηση που είχε με τον υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιώργο Στύλιο, μετά την κατάθεση της τροπολογίας, σύμφωνα με την οποία οι ενισχύσεις στους κτηνοτρόφους, που θα πιστωθούν αύριο στους λογαριασμούς των δικαιούχων είναι αφορολόγητες, ακατάσχετες και ανεκχώρητες στα χέρια του Δημοσίου ή τρίτων.

Ο Θεσσαλός πολιτικός, όλο το προηγούμενο διάστημα είχε στενή συνεργασία, μετά από ενημέρωση από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Κτηνοτροφικών Συλλόγων Θεσσαλίας κ. Γιάννη Γκουρομπίνο, με την ηγεσία του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης για την ανάγκη στήριξης των κτηνοτρόφων, εξαιτίας της εκτίναξης του κόστους των ζωοτροφών. Όπως διευκρίνισε ο υφυπουργός κ. Στύλιος, σε αντίθεση με την προηγούμενη ενίσχυση του 2% επί του τζίρου που δόθηκε στους κτηνοτρόφους για τις ζωοτροφές, η παρούσα ενίσχυση δεν θα δοθεί μόνο στους επαγγελματίες αγρότες αλλά και σε κατόχους κτηνοτροφικών εκμεταλλεύσεων. Δικαιούχοι των ενισχύσεων είναι οι αιγοπροβατοτρόφοι, οι βοοτρόφοι, οι πτηνοτρόφοι, καθώς και οι χοιροτρόφοι.

 

Νωρίτερα το Agronews έγραφε:Για Παρασκευή η πληρωμή ζωοτροφών με ακατάσχετο, στους 65.974 οι δικαιούχοι στην απόφαση ένταξηςΚλειδώνει η Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου ως ημερομηνία πληρωμής της ενίσχυσης για την αγορά ζωοτροφών, με τα ποσά της επιδότησης να έχουν εξασφαλισμένο το ακατάσχετο από τρίτους. Εν τω μεταξύ, βγήκε η απόφαση ένταξης με την οποία 65.974 δικαιούχοι προκρίνονται για την πληρωμή στο τέλος της εβδομάδας. Το συνολικό ποσό της ενίσχυσης ανέρχεται σε 85,9 εκατ. ευρώ έναντι των 89 εκατ. που είχαν ανακοινωθεί αρχικά.
Νωρίς το απόγευμα της 31ης Ιανουαρίου αναρτήθηκε στη Διαύγεια και η σχετική Απόφαση Ένταξης Πράξεων στο Μέτρο 22, «Έκτακτη προσωρινή στήριξη σε γεωργούς και ΜΜΕ που πλήττονται ιδιαίτερα από τις επιπτώσεις της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία» του ΠΑΑ 2014-2020, όπως αυτές απεικονίζονται στον πίνακα κατάταξης που τηρείται στο Πληροφοριακό Σύστημα του Μέτρου 22. 

Οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν τους νεοεισερχόμενους να πληρώνονται σε ξεχωριστή ημερομηνία, ενώ προς το παρόν εκτός ενίσχυσης μένουν όλοι όσοι δεν έχουν πρώτο ΚΑΔ σχετικό με την κτηνοτροφία, ή το μεγαλύτερο ποσοστό του εισοδήματός τους δεν προέρχεται από την κτηνοτροφική δραστηριότητα. 

Η ανάγκη θεσμοθέτησης του ακατάσχετου της ενίσχυσης ήταν ο λόγος για τον οποίο καθυστέρησε η πληρωμή και δεν κατέστη δυνατή η πίστωση των λογαριασμών των δικαιούχων ως τις 31 Ιανουαρίου, όπως είχε ανακοινωθεί νωρίτερα. Η σχετική τροπολογία θα ψηφιστεί την προσεχή Πέμπτη 2 του μήνα στη Βουλή σε νομοσχέδιο του υπουργείου Δικαιοσύνης.


Η απόφαση ένταξης Πράξεων στο Μέτρο 22 διαθέσιμη εδώ

Το σώμα της Τροπολογίας είναι ολοκληρωμένο και έτοιμο προς ψήφιση μαζί με το νομοσχέδιο με τίτλο «Διεθνής Εμπορική Διαιτησία - Ρυθμίσεις για τη λειτουργία του Ελεγκτικού Συνεδρίου και λοιπές επείγουσες διατάξεις του Υπουργείου Δικαιοσύνης». Από την στιγμή που το σώμα της Βουλής υπερψηφίσει την Τροπολογία, μπορεί να ξεκινήσει η διαδικασία πληρωμής. 

Άρθρο 3

Αφορολόγητο, ακατάσχετο και ανεκχώρητο ενίσχυσης βάσει του Μέτρου 22 «Έκτακτη προσωρινή στήριξη σε γεωργούς και ΜΜΕ που πλήττονται ιδιαίτερα από τις επιπτώσεις της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία»

Η ενίσχυση που λαμβάνουν οι δικαιούχοι βάσει του Μέτρου 22 «Έκτακτη προσωρινή στήριξη σε γεωργούς και ΜΜΕ που πλήττονται ιδιαίτερα από τις επιπτώσεις της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία» είναι αφορολόγητη, ακατάσχετη και ανεκχώρητη στα χέρια του Δημοσίου ή τρίτων, κατά παρέκκλιση κάθε άλλης γενικής ή ειδικής διάταξης, μη εφαρμοζομένης της παρ. 1 του άρθρου 47 του Κώδικα Φορολογίας Εισοδήματος (ν. 4172/2013, Α' 167) σε περίπτωση διανομής ή κεφαλαιοποίησής της, δεν υπόκειται σε οποιοδήποτε τέλος, εισφορά ή άλλη κράτηση υπέρ του Δημοσίου, δεν δεσμεύεται και δεν συμψηφίζεται με βεβαιωμένα χρέη στη Φορολογική Διοίκηση και το Δημόσιο εν γένει, τα νομικά πρόσωπα δημοσίου δικαίου, τους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τα νομικά πρόσωπά τους, τα ασφαλιστικά ταμεία ή πιστωτικά ιδρύματα και δεν υπολογίζεται στα εισοδηματικά όρια για την καταβολή οποιοσδήποτε παροχής κοινωνικού ή προνοιακού χαρακτήρα. Κατά τα λοιπά, εφαρμόζεται το άρθρο 61 του ν. 4914/2022 (Α' 61).


Η διατύπωση της προκήρυξης του Μέτρου 22 του ΠΑΑ, το οποίο αφορά στην καταβολή 89 εκατ. ευρώ σε κτηνοτρόφους για αντιστάθμιση του κόστους παραγωγής εξαιτίας του πολέμου στην Ουκρανία, δεν προέβλεπε ρητά το ακατάσχετο των ποσών αυτών από τρίτους. Η απόφαση που πάρθηκε προκειμένου να αποτραπεί το ενδεχόμενο κατάσχεσης των ποσών λόγω οφειλών σε τρίτους, ήταν να περάσει ειδική τροπολογία μέσα από τη Βουλή. Και αυτό γιατί, αν και το πλαίσιο προβλέπει τη δυνατότητα έκδοσης υπουργικής απόφασης, οι ιθύνοντες του υπουργείου εκτίμησαν πως κάτι τέτοιο θα άφηνε παράθυρα για κατασχέσεις από τρίτους.
Αυτή η μικρή αναβολή έρχεται τουλάχιστον να διευκολύνει την υπόθεση όσων υπέβαλλαν ενστάσεις μέχρι την περασμένη Πέμπτη 26 Ιανουαρίου, αφού οι τελευταίες πληροφορίες επιβεβαιώνουν πως ο μεγαλύτερος όγκος των περιπτώσεων αυτών (πάνω από το 90%) θα πληρωθεί μαζί με τους αρχικούς δικαιούχους της ενίσχυσης την Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου. Εξαίρεση αποτελούν όσοι δεν έχουν πρώτο ΚΑΔ κτηνοτροφικό ή το βασικό τους εισόδημα δεν έρχεται από κτηνοτροφική δραστηριότητα.

Ξεχωριστή πληρωμή για νεοεισερχόμενους

Πέρα από το θέμα με το ακατάσχετο πάντως, το οποίο όπως φαίνεται επιλύθηκε, υπάρχει μια εκκρεμότητα με τους νεοεισερχόμενους, οι οποίοι δεν μπορούν να εμφανίσουν τζίρο για το 2021 και συνεπώς απορρίπτονται από το σύστημα. Για αυτούς αναμένεται σε σύντομο χρονικό διάστημα να τρέξει μια διαφορετική διαδικασία πληρωμής, προκειμένου να μην βρεθούν εκτός ενίσχυσης.

Πιθανή ενίσχυση για κονικλοτροφία

Μια ακόμα ρύθμιση που εκκρεμεί έχει να κάνει με την υπόθεση των κονικλοτρόφων, οι οποίοι έχουν εξαιρεθεί της εν λόγω ενίσχυσης, παρά το γεγονός ότι αν και μικρός κλάδος συγκριτικά με τους υπόλοιπους, έχει υψηλές απαιτήσεις σε ζωοτροφές. Στην προηγούμενη ενίσχυση (2% επί του τζίρου) το ΚΑΔ που αντιστοιχεί στον εν λόγο κλάδο δραστηριότητας είχε ενταχθεί και ενισχυθεί κανονικά. Επί του θέματος, αν υπάρξει κάποια πρόβλεψη, τότε αυτή θα ήταν μέσω μιας ξεχωριστής διαδικασίας ενίσχυσης. Με άλλα λόγια, η δομή του μέτρου 22 δεν θα αλλάξει. Ωστόσο προκειμένου να δωθεί μια ενίσχυση στους κονικλοτρόφους, θα χρειαστεί να εξαιταστούν επιμέρους δεδομένα, όπως τα μεγέθη των μονάδων και το κατά πόσο καλύπτονται οικονομικά από την αύξηση των τιμών στα προϊόντα που διαθέτουν στην αγορά, όπως εξηγούν στελέχη του υπουργείου. 

Η ανακοίνωση του υπουργείου για την απόφαση ένταξης: 

Σήμερα Τρίτη 31/1/2023 ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση εξέτασης των αιτήσεων και εκδόθηκε η Απόφαση Ένταξης των δικαιούχων, με βάση την με αρ. 3540/15.12.2022, πρόσκληση του Μέτρου 22 «Έκτακτη προσωρινή στήριξη σε γεωργούς και ΜΜΕ που πλήττονται ιδιαίτερα από τις επιπτώσεις της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία» του ΠΑΑ 2014-2022.

Συγκεκριμένα εντάσσονται 65.974 δικαιούχοι με συνολικό ποσό στήριξης 85.949.158,00 ευρώ.

Ο πίνακας κατάταξης των αιτήσεων που γίνονται παραδεκτές προέκυψε από την εφαρμογή και τον έλεγχο των κριτηρίων ένταξης ενδεικτικά όπως :

  • την τήρηση της περιβαλλοντικής νομοθεσίας και της πολλαπλής συμμόρφωσης/ πρασινίσματος ως επιβάλλεται από τις υποχρεώσεις του ενωσιακού πλαισίου για τη συγκεκριμένη έκτακτη ενίσχυση
  • την προϋπόθεση για όσους έχουν πάνω από 100 αιγοπρόβατα ή πάνω από 15 βοοειδή, να έχουν κύκλο εργασιών μεγαλύτερο ή ίσο των 2.000 ευρώ στον εν λόγω τομέα, συγκεκριμένη κύρια δραστηριότητα (ΚΑΔ) ή συγκεκριμένο ΚΑΔ με τα μεγαλύτερα ακαθάριστα έσοδα.

Ειδικότερα και σύμφωνα με τους όρους επιλεξιμότητας και την εφαρμογή των κριτηρίων της  Πρόσκλησης:

Α. Οι κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις με κάτω από 100 αιγοπρόβατα ή 15 βοοειδή πληρώνονται όλες, εφόσον έχουν υποβάλλει ΕΑΕ 2021 και δεν έχουν κυρώσεις από την υποχρέωση τήρησης της πολλαπλής συμμόρφωσης/πρασινίσματος όπως προβλέπει το θεσμικό πλαίσιο.

Β. Οι κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις που διαθέτουν πάνω από 100 αιγοπρόβατα ή 15 βοοειδή πρέπει να τεκμηριώνουν την παραγωγική δραστηριότητά τους βάσει κύκλου εργασιών μεγαλύτερου ή ίσου των 2.000,00 € στον εν λόγω τομέα  και συγκεκριμένα θα πρέπει με βάση το θεσμικό πλαίσιο του Μέτρου 22:

α) Να έχουν κατά την 31η.3.2022 κύριο Κωδικό Αριθμό Δραστηριότητας (ΚΑΔ) ή ΚΑΔ με τα μεγαλύτερα ακαθάριστα έσοδα κατά το φορολογικό έτος 2020 τους ΚΑΔ

  1. 01.45 Εκτροφή αιγοπροβάτων,
  2. 01.41 Εκτροφή βοοειδών γαλακτοπαραγωγής ή 01.42 Εκτροφή άλλων βοοειδών και βουβαλιών, όπως προκύπτει από την Κατάσταση Οικονομικών Στοιχείων από Επιχειρηματική Δραστηριότητα (έντυπο Ε3) της οικείας δήλωσης φορολογίας εισοδήματος (ΦΕ),

β) ή να έχουν κατά την 31η.03.2022 κύριο ΚΑΔ ή ΚΑΔ με τα μεγαλύτερα ακαθάριστα έσοδα κατά το φορολογικό έτος 2020, όπως προκύπτει από το έντυπο Ε3 της οικείας δήλωσης Φορολογίας Εισοδήματος (ΦΕ),

  1. τον ΚΑΔ «01.50 Μικτές γεωργοκτηνοτροφικές δραστηριότητες» και έχουν δηλώσει την ύπαρξη ζωικού κεφαλαίου στην Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης του έτους 2021,

γ) ή να είναι αγρότες του ειδικού καθεστώτος του άρθρου 41 του ν. 2859/2001 και έχουν δηλώσει την ύπαρξη ζωικού κεφαλαίου στην Ενιαία Αίτηση Ενίσχυσης του έτους 2021.

Στη συνέχεια, μετά την πληρωμή των 65.974 και αφού ολοκληρωθεί η αξιολόγηση των ενστάσεων  βάσει των στοιχείων που υποβλήθηκαν με εφαρμογή των κριτηρίων ένταξης,  θα  ακολουθήσει τροποποίηση  της σημερινής απόφασης ένταξης  για όσους εκ των  ενιστάμενων δικαιωθούν, ώστε να ακολουθήσει η συμπληρωματική πληρωμή τους.

Σχόλια (414)
Προσθήκη σχολίου

20-02-2023 04:31Marek Walter

Χρειάζεστε επείγουσα προσφορά για ένα γρήγορο δάνειο σε όλη την Ευρώπη γράψτε μας τώρα αυτή είναι μια εταιρεία δανείου εγγεγραμμένη στο Υπουργείο Οικονομικών γράψτε μας τώρα: Marekwalter35@gmail.com

Απάντηση

20-02-2023 04:31Marek Walter

Χρειάζεστε επείγουσα προσφορά για ένα γρήγορο δάνειο σε όλη την Ευρώπη γράψτε μας τώρα αυτή είναι μια εταιρεία δανείου εγγεγραμμένη στο Υπουργείο Οικονομικών γράψτε μας τώρα: Marekwalter35@gmail.com

Απάντηση

07-02-2023 14:04Kwstas

Παιδιά καλησπέρα εγώ τα λεφτά μόλις τα πήρα εθνική απλά κάποιοι υπάλληλοι των κυδ εδώ στη Ρόδο πρέπει να είναι πολύ άσχετοι δύο φορές πήρα τηλ να μου κάνουν την αίτηση και της δύο μου έκλεισαν το λέγοντας πως δεν το δικαιούμαι με άσχημο τρόπο έτσι περνοντας στο λαιμό μου και τον αδερφό μου λέγοντας του ότι δεν τι δικαιούμαστε έτυχε να κάνω μόνος την αίτηση έτσι για πλάκα και ήταν και η δύο αξιολόγησης πλήρες τι κάνεις του παίρνεις τηλ και γίνεται χαμός η δεν τους παίρνεις

Απάντηση Συνολικές απαντήσεις (2)

07-02-2023 13:47Ειρήνη

Καλησπέρα μπαίνω στην δημοσιοποίηση πληρωμών να δω αν μπήκαν και λέει δόθηκε η εντολή την Παρασκευή και εκκρεμεί επιβεβαιωση ξέρεις κανείς τι σημαίνει?? Τα πήρα η δεν τα πηρα

Απάντηση Συνολικές απαντήσεις (4)

07-02-2023 10:21Γιώργος

Και Eurobank

Απάντηση

07-02-2023 09:42Πάνος

Καλημέρα. Σε εμένα φαίνονται τώρα σε Εθνική τράπεζα

Απάντηση

07-02-2023 09:37XRS

ΜΟΛΙΣ ΜΠΗΚΑΝ ΕΘΝΙΚΗ ΦΩΚΙΔΑ

Απάντηση

07-02-2023 09:30Piter axaia

Μόλις μπήκαν εθνική...

Απάντηση

07-02-2023 08:56Αλέξανδρος

Καλημέρα συνάδελφοι ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας!Θα πάω τώρα στον ΟΠΕΚΕΠΕ να δω το λόγο που δεν πιστώθηκαν τα χρήματα.Με την ένωση Νιγρίτας Σερρών που επικοινώνησα μου είπαν τα παιδιά ότι έπρεπε να έχουν μπει τα χρήματα γιατί είσαι και στις 2 αξιολογήσεις εγκριμενος.Η τράπεζα όπως είπα είναι Πειραιώς.τωρα μου μένει να κάνω αυτό που εγραψε ο συνάδελφος μας να δω μήπως έχουν λάθος στοιχεία για κάποιο λόγο στον ΟΠΕΚΕΠΕ αλλιώς μου φαίνεται λεφτά δεν θα πάρω .

Απάντηση Συνολικές απαντήσεις (1)

07-02-2023 07:53Βαρβαρα

Εθνικη τίποτα ακόμα μας έσπασαν τα νεύρα ποιος μπορεί να μας πει ποτε θα μπουν

Απάντηση Συνολικές απαντήσεις (1)
Περισσότερα σχόλια
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία