BACK TO
TOP
Δρώμενα

Η Θεσσαλονίκη φιλοξενεί την πρώτη «Gourmet Olive Exhibition»

Η «Gourmet Olive Exhibition», η πρώτη έκθεση ελαιολάδου και προϊόντων delicatessen με συμμετοχή παραγωγών από όλη την Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη, στο χώρο πολιτισμού «Lab’Attoir», το τριήμερο 20, 21 και 22 Μαΐου 2016.

Η Θεσσαλονίκη φιλοξενεί την πρώτη «Gourmet Olive Exhibition»

6
0
Στο πλαίσιο της έκθεσης, έλληνες παραγωγοί εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου, ελιάς, προϊόντων delicatessen, αρωματικών φυτών και βοτάνων, καθώς και προϊόντων προσωπικής περιποίησης με βάση το ελαιόλαδο, ετοιμάζονται να υποδεχτούν το αγοραστικό κοινό τους, επαγγελματίες και καταναλωτές, από το εξωτερικό και την Ελλάδα

Ένας μεγάλος αριθμός επιβεβαιωμένων αγοραστών (hosted buyers) από 17 χώρες: Σουηδία, Νορβηγία, Ιρλανδία, Μεγάλη Βρετανία, Φιλανδία, Γερμανία, Γαλλία, Βέλγιο, Ολλανδία, Πολωνία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Σερβία, Ουγγαρία, Τσεχία, Αυστρία, Ελβετία καθώς και εγχώριοι αγοραστές, θα παρευρεθούν ως προσκεκλημένοι της έκθεσης

Στόχος της  Gourmet Olive Exhibition είναι να εδραιωθεί ως η σημαντικότερη ελαιοκεντρική εμπορική έκθεση στην περιοχή προσφέροντας προστιθέμενη αξία στους παραγωγούς και στα προϊόντα που συμμετέχουν.  

Επιπλέον, το κοινό της Θεσσαλονίκης και οι επισκέπτες της, εκτός από την ευκαιρία να γνωρίσουν τα εκλεκτά προϊόντα της έκθεσης, θα μπορούν να μυηθούν και στην τέχνη της γευσιγνωσίας τους, συμμετέχοντας σε ποικίλες παράλληλες εκδηλώσεις όπως το «Bar Γευσιγνωσίας Ελαιόλαδου και Ελιών» με προϊόντα ένδειξης ΠΟΠ, ΠΓΕ και βιολογικά, καθώς και προϊόντα με χαμηλή οξύτητα, εξαιρετικά παρθένα ελαιόλαδα και ελιές

Το πρόγραμμα της έκθεσης πλαισιώνεται ακόμη από εκπαιδευτικές παρουσιάσεις και ομιλίες με θέμα το ελαιόλαδο, τα προϊόντα της ελληνικής γης, την ελληνική διατροφή ως μέρος της μεσογειακής κουζίνας, ενώ γνωστοί μας σεφ με προϊόντα των παραγωγών της έκθεσης θα μας δείξουν εξειδικευμένες συνταγές για την καθημερινή χρήση του ελαιόλαδου στη μαγειρική μας, παρασκευή γλυκών ακόμη και κοκτέιλ με ελαιόλαδο

Κορυφαίο γεγονός της τριήμερης διάρκειας της έκθεσης, η θέσπιση των Βραβείων Κοινού

Οι επισκέπτες της έκθεσης, καλούνται όχι μόνο να δοκιμάσουν αλλά και να αξιολογήσουν τα προϊόντα των παραγωγών. Τα πιο αγαπημένα προϊόντα του κοινού θα παρουσιαστούν σε ειδική τελετή απονομής των βραβείων κοινού

Η Gourmet Olive Exhibition διοργανώνεται με την αιγίδα και την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.gourmetoliveexhibition.com  

 
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία