BACK TO
TOP
Δρώμενα

Βραδιές όπερας στη Μεγάλη Βρεταννία

Μέσα σε κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, το Winter Garden City Lounge υποδέχεται τους κομψούς ήχους της όπερας και καλωσορίζει μερικά από τα πιο διάσημα ρεπερτόρια της, κάθε Πέμπτη από 8 Νοεμβρίου μέχρι 27 Δεκεμβρίου 2018.

aoperanights1

16
0

Απόλυτα εναρμονισμένες με την κλασσική αίσθηση του ιστορικού ξενοδοχείου Μεγάλη Βρεταννία και με το μαγευτικό περιβάλλον του lounge του, οι «Βραδιές Όπερας στο Winter Garden» ξεκινούν με ένα ντουέτο αποτελούμενο από μία σοπράνο κι έναν τενόρο.



Ο τελευταίος μήνας του φθινοπώρου, ο Νοέμβριος, είναι αποκλειστικά αφιερωμένος στις διάσημες άριες που είχε μοναδικά ερμηνεύσει η Μαρία Κάλλας, ενώ ο Δεκέμβριος υποδέχεται τον χειμώνα μέσα από κομψά ακούσματα και εορταστικούς χριστουγεννιάτικους ήχους.



Το όμορφο και πολυτελές σκηνικό του Winter Garden, επιτρέπει στους επισκέπτες να συνοδεύσουν τη βραδιά όπερας με τη σαμπάνια ή με το κοκτέιλ της επιλογής τους, μέσα από το ειδικά διαμορφωμένο μενού, που δημιουργήθηκε για τις ιδιαίτερες βραδιές μουσικής.



Οι Πέμπτες φορούν τα καλά τους και υπό τους ήχους της όπερας καλωσορίζουν τους επισκέπτες στο πιο κομψό και μαγευτικό σημείο της πόλης, το Winter Garden City Lounge.

Κάθε Πέμπτη, ώρες 20:00-23:00μμ

Από 8 Νοεμβρίου έως και 27 Δεκεμβρίου

τηλ: 210 33 30 000

grandebretagne.gr | gbrestaurants.gr

 

.

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία