BACK TO
TOP
Δρώμενα

Παρουσία Βορίδη η κοπή πίτας του ΣΠΕΛ, στην Agrenda το φλουρί  

 Κέρδη που θα φέρουν επενδύσεις και νέες θέσεις εργασίας ευχήθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Μάκης Βορίδης στην κοπή πίτας του ΣΠΕΛ που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 24 Φεβρουαρίου στο φιλόξενο χώρο του Warehouse στην Πανόρμου.

KAR_1258

256
0

 Η προσέλευση σύσσωμου του κλάδου των λιπασμάτων, δείχνει το υψηλό επίπεδο αναγνώρισης που τυγχάνει τα τελευταία χρόνια ο Σύνδεσμος.  Παράλληλα αποτέλεσε μια ακόμα ψήφο εμπιστοσύνης στο νέο πρόεδρο του, Γιάννη Βεβελάκη, ο οποίος ανέλαβε προσφάτως εκ νέου τα ηνία του Συνδέσμου Παραγωγών και Εμπόρων Λιπασμάτων, μετά τη μακρά και πετυχημένη θητεία του Νίκου Κουτσούγερα.
Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκης Βορίδης, ο γενικός γραμματέας του ΥΠΑΑΤ, Γιώργος Στρατάκος (αριστερά). Από δεξιά:Δημήτρης Ρουσσέας και Βασίλης Παϊσιος (Άλφα Γεωργικά Εφόδια), ο Χρήστος Μέγκλας, Ο Παναγιώτης Παντελής της εταιρείας Γεωλιχ ΕΠΕ, ο Κώστας Παπασωτηρίου της εταιρείας UPL. 



Ο Γιάννης Βεβελάκης, ευχήθηκε στα μέλη μια καλή παραγωγική χρονιά, μένοντας πιστός στη ρήση «το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν», το οποίο υπαγορεύει άλλωστε και η καταγωγή του.

Ο Γιάννης Βεβελάκης, πρόεδρος του ΣΠΕΛ με τον εκδότη της Agrenda, Γιάννη Πανάγο.

Πολυπρόσωπη υπήρξε επίσης η παρουσία εκπροσώπων της επιστημονικής κοινότητας, με την καθηγήτρια του Γεωπονικού Κατερίνα Μπινιάρη και τους συναδέλφους της Δημήτρη Μπουράνη, Πέτρο Ρούσο, Γιάννη Μάσσα, Διονύση Γασπαράτο και Παναγιώτα Παπαστυλιανού να καταθέτουν τη θετική τους ενέργεια μέχρι το πέρας της εκδήλωσης.


Στις εκπλήξεις της βραδιάς το φλουρί που έτυχε στην οκογένεια της Agrenda, με την Νατάσσα Στασινού, υπεύθυνη Εμπορικού και Δημοσίων Σχέσεων, να κρατάει στα χέρια της το τυχερό κομμάτι.  

Η Γενική Διευθύντρια του ΣΠΕΛ, Φωτεινή Γιαννακοπούλου με τον Ιωάννη Βεβελάκη και την Νατάσσα Στασινού, υπεύθυνη Εμπορικού και Δημοσίων Σχέσεων.


Ο Μπρούνο Καχρίλας, Γενικός Διευθυντής της ΛΥΔΑ Α.Ε και ο Δημήτρης Ρέππας, Εμπορικός Διευθυντής της εταιρείας.

Δείτε παρακάτω ολόκληρο το δελτίο τύπου του ΣΠΕΛ για την εκδήλωση: 

Για ακόμη μια χρονιά, με αφορμή την εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του ΣΠΕΛ συναντήθηκαν τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020 οι συντελεστές της αγριδιατροφικής παραγωγής. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Βορίδης Μάκης και ο Γενικός Γραμματέας του ΥΠΑΑΤ Δρ. Στρατάκος Γιώργος. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, ο Υπουργός κ. Βορίδης, ο  Γενικός Γραμματέας Δρ. Στρατάκος μαζί με τα Μέλη του ΣΠΕΛ, εκπροσώπους από το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, δημοσιογράφους, καθώς και συνεργάτες του ΣΠΕΛ, αντάλλαξαν ευχές και συζήτησαν για τους τρόπους εφαρμογής της γνώσης στο χωράφι, καθώς και τη συμβολή της θρέψης στην αύξηση της αξίας της παραγωγής και του τροφίμου. Το φλουρί το κέρδισε η ομάδα της Agrenda. 

 

Ο Πρόεδρος του ΣΠΕΛ, κ. Βεβελάκης Γιάννης, δήλωσε «Χαίρομαι που η πρώτη συνεδρίαση του νέου ΔΣ συνδέθηκε με ένα ευχάριστο γεγονός, δηλαδή την κοπή της πίτας μας... Η επιτυχία της εκδήλωσης, καθώς και η αξιοσημείωτη συμμετοχή που είχε η εκδήλωση και με την παρουσία του Υπουργού και του Γενικού Γραμματέα, σηματοδοτεί τη σημασία του κλάδου του κλάδου των λιπασμάτων, ως έναν από τους καθοριστικούς συντελεστές παραγωγής, για την αύξηση της ποσότητας και της ποιότητας της αγροτικής παραγωγής, καθώς και την ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας. Ο ΣΠΕΛ δεσμεύεται να συνεχίσει τη στρατηγική του και να εντατικοποιήσει τη συνεργασία του κλάδου με τα κέντρα λήψης αποφάσεων και με όλους τους συντελεστές της αγροδιατροφικής αλυσίδας. Ευχόμαστε σε όλους υγεία και μια επιτυχημένη παραγωγική χρονιά»

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία