BACK TO
TOP
Κοινωνία

Έγιναν γονείς πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

Η σύζυγος του πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ έφερε στον κόσμο ένα αγόρι το πρωί της Δευτέρας 6 Μαΐου, όπως έκανε γνωστό ο νέος μπαμπάς στους δημοσιογράφους.

aharrymeganroyalbaby

52
0

«Είμαι πανευτυχής που ανακοινώνω ότι η Μέγκαν και εγώ αποκτήσαμε μωρό σήμερα το πρωί, ένα μωρό υγιέστατο, αξιολάτρευτο», δήλωσε περιχαρής ο 34χρονος δούκας του Σάσεξ, στις τηλεοπτικές κάμερες στον Πύργο του Windsor. «Είμαστε και οι δυο μας ευγνώμονες για όλη την αγάπη και την υποστήριξη που είχαμε από όλους. Ήταν απίστευτη, λοιπόν θελήσαμε απλά να το μοιραστούμε με όλο τον κόσμο.»

H δούκισσα του Σάσεξ και το μωρό είναι καλά στην υγεία τους ενώ Χάρι και Μέγκαν δεν έχουν αποφασίσει ακόμη τι όνομα θα του δώσουν. Η μητέρα της Μέγκαν, Ντόρια Ράγκλαντ «στέκεται στο πλευρό της δούκισσας και του δούκα του Σάσεξ στην αγροικία Φρόγκμορ».



«Είναι αγόρι» έγραψε το ζευγάρι σε ανάρτησή του στο Instagram.

Πρόκειται για το όγδοο δισέγγονο της βασίλισσας Ελισάβετ και το τέταρτο εγγόνι του πρίγκιπα Καρόλου της Ουαλίας. Στο παιδί δεν απονέμεται αυτόματα η προσφώνηση «της Αυτού Μεγαλειότητας» ή ο τίτλος του πρίγκιπα γράφει ο Guardian, πρόκειται για δώρο εκ μέρους της βασίλισσας. Θα δικαιούται, επίσης, διπλή υπηκοότητα (nationality) σαν παιδί με Βρετανό μπαμπά και μαμά Αμερικανίδα.

Ο πρίγκιπας Χάρι ήταν προγραμματισμένο να σημάνει την Πέμπτη την αντίστροφη μέτρηση για τους αγώνες Invictus του 2020.

Σουβενίρ κυκλοφορούν ήδη από τη ‘Βασιλική Συλλογή’.

Ο Guardian σημειώνει ακόμη ότι η Μέγκαν πιθανότατα θα φροντίζει το μωρό κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του προέδρου των ΗΠΑ στη Βρετανία στις 3 Ιουνίου, ενώ στο παρελθόν του είχε ασκήσει κριτική, χαρακτηρίζοντας τον «διχαστικό» και «μισογύνη».



Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, theguardian.com

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία