Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε την χρήση των cookies. Διαβάστε περισσότερα για τα cookies εδώ.
ΑΠΟΔΟΧΗ
BACK TO
TOP
Προγράμματα

Άμεση επαναπροκήρυξη αντί για παράταση δράσεων αναπτυξιακού

Ολοκληρώνονται στην προβλεπόμενη ημερομηνία, δηλαδή στις 31 Ιουλίου 2020 και επαναπροκηρύσσονται την επομένη, δηλαδή την 1η Αυγούστου 2020 και με διάρκεια άλλων δύο μηνών, δηλαδή μέχρι τις 30 Οκτωβρίου 2020, οι δύο δράσεις του Αναπτυξιακού Νόμου 4399/2016, στις οποίες δύνανται να περιληφθούν και σημαντικές επενδυτικές πρωτοβουλίες που σχετίζονται άμεσα με την πρωτογενή παραγωγή.

shutterstock_1258961086_2

26
0

Πρόκειται για τις προθεσμίες υποβολής αιτήσεων στα καθεστώτα «Γενική Επιχειρηματικότητα» και «Επιχειρηματικότητα Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων» στα οποία προβλέπεται η δυνατότητα αγοράς τρακτέρ, μηχανημάτων και αγροτικού εξοπλισμού, η κατασκευή στάβλων και δημιουργία μικρών μεταποιητικών μονάδων για καθετοποίηση της αγροτικής παραγωγής.

Όπως ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Ιδιωτικών Επενδύσεων και ΣΔΙΤ η προθεσμία υποβολής αιτήσεων υπαγωγής στα καθεστώτα «Γενική Επιχειρηματικότητα» και «Επιχειρηματικότητα Πολύ Μικρών και Μικρών Επιχειρήσεων» του Αναπτυξιακού Νόμου 4399/2016 που εκπνέει την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2020 δε θα παραταθεί. Θα ακολουθήσει την 1η Αυγούστου νέα προκήρυξη των δύο καθεστώτων με προθεσμία υποβολής αιτήσεων έως τις 30 Οκτωβρίου 2020.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία