BACK TO
TOP
Προγράμματα

Πλήρης κάλυψη Νέων σε πέντε Περιφέρειες με τα 100 εκατ. επιπλέον

Τον πίνακα με την ανακατανομή των πρόσθετων πόρων Νέων Αγροτών δημοσίευσε το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και μαζί με τις Περιφέρειες Νότιου Αιγαίου, Ιονίων Νήσων, Αττικής και Ηπείρου πλέον και η Δυτική Μακεδονία μπορεί να καλύψει όλους όσους έκαναν φάκελο.

Neos-agrotis-4_mesaio

5843
25

Πλήρης κάλυψη Νέων Αγροτών σε 5 Περιφέρειες με τα 100 εκατ. επιπλέον

Όπως αναφέρει το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, επιπλέον πόροι ύψους 100 εκ. ευρώ θα διατεθούν για την κάλυψη μέρους της υπερβάλλουσας ζήτησης ως υπερδέσμευση, μαζί με 20 εκ. ευρώ που δύναται να ανακατανεμηθούν, καθώς η αρχική κατανομή δεν καλύφθηκε από τη ζήτηση σε τέσσερις περιφέρειες (Νότιο Αιγαίο, Ιόνια Νησιά, Αττική, Ήπειρος), γίνεται με βάση τη συμμετοχή κάθε περιφέρειας στην υπερβάλλουσα ζήτηση (σύνολο δηλαδή κατανομής 120 εκ. ευρώ).


 

Επίσης, επιπλέον των ανωτέρω ποσών διατίθενται 4,5 εκ. ευρώ για την ικανοποίηση της δέσμευσης για πλήρη ένταξη των υποψηφίων της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στο πλαίσιο της  Δίκαιης Αναπτυξιακής Μετάβασης, σύμφωνα με τον πίνακα που ακολουθεί.

Συνολικά συνεπώς διατίθενται στη συγκεκριμένη πρόσκληση του μέτρου των Νέων Γεωργών 524,7 εκατ. ευρώ με την πιο ενδεδειγμένη, δίκαιη, αναλογική και διαφανή διαδικασία.

Σχόλια (25)
Προσθήκη σχολίου

21-04-2022 15:47Εμμανουηλ

Είστε αλήτες διότι πρώτα βγάζετε με κριτήρια την προδημοσιευση και κάνει όλος ο κόσμος το οσδε όπως ακριβώς το είπαν και μετά άλλαξαν την δημοσίευση κάτι που το 80% δεν θα περάσει στο πρόγραμμα αλήτες ε αλητες

Απάντηση Συνολικές απαντήσεις (1)

18-04-2022 07:35Ρουφιάνοι

Το βόρειο Αιγαίο το πετάξατε έξω ε; Στις εκλογές θα μας θυμηθείτε πάλι και θα μας πριζετε τα γκιωνια με τα τηλέφωνα να σας ψηφίσουμε

Απάντηση Συνολικές απαντήσεις (1)

17-04-2022 15:15ΕΦΗ

Ξέρουμε ποτε θα ξεκινήσουν οι πληρωμές;; Εάν εγκριθούμε;;

Απάντηση Συνολικές απαντήσεις (1)

15-04-2022 15:54Ελεος

Πολύ σωστά να πετάξουν έξω αυτούς με τα 2 στρέμματα δεν αντιλέγω! Αλλά είμαστε και εμείς που καλλιεργούμε διάφορα πράγματα αλλά μαζί με αυτά και καρπούζια χαμηλής κάλυψης γιατί να πάμε και εμείς με αυτούς! Ας υπάρξει κάποια τροποποίηση ώστε να γίνουν σωστά τα πράγματα! Μέσα στους 3500 που κόβουν σίγουρα είναι απατεώνες αλλά σίγουρα υπάρχει και κόσμος που καλλιεργεί πραγματικά! Σας παρακαλούμε κάντε κάτι έχουμε ρίξει πολύ χρήμα για να μπούμε στο πρόγραμμα είναι κρίμα να χαθούμε και εμείς έτσι λόγο τον λίγων που μπαίνουν απλά να πάρουν τα λεφτά

Απάντηση Συνολικές απαντήσεις (1)

15-04-2022 14:40Kostas

Με 3 στρέμματα τι αγρότες θέλετε να γίνετε. Δουλεύετε το κράτος. Νομίζετε ότι δεν τα ξέρουν. Δεν γίνεται εμείς με 100 και 200 στρέμματα βαμβάκι να μένουμε απ έξω και αυτοί με 3 και 5 στρέμματα που δεν ξέρουν καν που είναι το χωράφι να γίνονται νέοι αγρότες. Καλά έκανε και τους πετάει απ έξω. Πολύ σωστά έπραξε. Μπράβο γεωργαντα.

Απάντηση Συνολικές απαντήσεις (11)

15-04-2022 00:36Πουνεντες

Γιατί να μείνουν έξω κάποια άτομα μειώσετε το ποσό που αναλογεί η ας αυξηθούν τα κονδύλια ώστε να περάσουν όλοι

Απάντηση Συνολικές απαντήσεις (1)

14-04-2022 23:49Σωτηρία

Δηλαδή , με τα λεφτά που δίνεται ΜΠΟΡΕΙ να καλύψει όλους όσους έκαναν φάκελο σωστά ? Εμείς που κάναμε φάκελο με χαμηλή κάλυψη ανήκουμε σε αυτούς ή πάλι θα μας πάρετε την ψυχή και θα μας αφήσετε στο περίμενε ? Σήμερα μπαίνεις στο πρόγραμμα Κυριακή όχι γιατί δεν ξύπνησα καλά τρίτη ξανά μπαίνεις γιατί έχω κέφια Πέμπτη όχι γιατί η μέρα δεν έχει Ρ Σάββατο ξανά μπαίνεις γιατί έφαγα σουβλάκι Δευτέρα δεν μπαίνεις γιατί με πονάει ο νύχι στο δάκτυλο και πάει λέγοντας . Από το Φεβρουάριο αυτό το θέμα , και γενικά το πρόγραμμα νέων αγροτών έχει πολλά κενά.απο την αρχή και δημιουργείται και άλλα προβλήματα από το πουθενά .

Απάντηση

14-04-2022 21:48ΛΟΚΑΤΖΗΣ

καντε αμεσα πληρωμες στην δυτικη μακεδονια

Απάντηση

14-04-2022 20:47ελεος ρε ταγαρες

ας κανουν πληρωμες στην δυτικη μακεδονια αφου ειναι ολοι μεσα στο προγραμμα, τι περιμενουν?ας τρεξει κατι γρηγορα σε αυτην την χωρα χωρις γραφειοκρατιες

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

Ροή Ειδήσεων

Ροή Ειδήσεων Προγράμματα Profi Επενδύσεις